Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

När är lasertandvård ett bra val?

För den som känner att tandläkarbesök ofta är onödigt smärtsamma så kan lasertandvård vara det perfekta alternativet.

Med denna teknik blir vanliga behandlingar smärtfria, snabba och med mindre blödningar och svullnad. Anders Olofsson är en legitimerad tandläkare i Värmdö som har stor erfarenhet av lasertekniken och som kan erbjuda säkra behandlingar. Vilka tandproblem du än har, från karies till inflammerat tandkött eller ilningar i tandhalsen, kan han erbjuda behandlingsalternativ som involverar smärtfri laserteknik.

Ordet laser kan låta skrämmande, men egentligen är det bara ljusenergi. Denna ljusenergi kan fokuseras i en smal stråle och därmed användas som verktyg. Trots att lasern kan ta bort vävnad är den smärtfri och då den inte alstrar värme uppstår inga av de obehagliga vibrationer som de flesta alltför väl känner till från vanliga borrmaskiner.

Risken för komplikationer och långa läktider minimeras dessutom tack vare att lasern är ett mer precist instrument. Endast det område som behöver behandlas utsätts för lasern, vilket innebär att kringliggande vävnad inte påverkas alls. Detta märks på att du blöder minimalt och slipper vara svullen i timmar eller dagar efter en behandling, något många är vana vid från vanliga verktyg och tandvårdsprocedurer.

Den som är rädd för tandläkare och gärna undviker tandläkarbesök har extra mycket att vinna på att prova lasertandvård. En tandläkare med laser som del av sin behandling kommer snabbt göra tandläkarbesöken till en helt avslappnad upplevelse. Den nervositet och rädsla som kan drabba vissa flera dagar innan besöket kommer snabbt släppa då den smärta, de vibrationer och de ljud som är associerade till den negativa upplevelsen inte längre finns med i bilden.

Laser är dock ett alternativ som även passar de orädda. Den här formen av tandvård passar helt enkelt alla som vill ha snabb, effektiv och smärtfri tandvård.

Välkommen att läsa mer om lasertandvård och om tandläkare Anders Olofsson på www.tandlakare-andersolofsson.se/.

30 Aug 2013