Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

När det är dags att investera i en ny bil

Går du i tankarna att skaffa en ny bil? Det finns en del att tänka på, så som hur stor den ska vara, vad den drar i bensin, om den har extra funktioner och så vidare. Funderar du på vilket märke som kan passa bäst? Då har vi ett förslag. Satsa på en Skoda! Denna bil har funnits i Sverige sedan 1955 och under förra året firade Skoda 120 år som bilmärke. Skoda, eller Škoda som det även stavas, är ett märke från Tjeckien och sedan 1992 ingår de i Volkswagen-koncernen. Deras motto är ”Simply Clever” vilket innebär att de lovar att alltid kunna leverera en smart produkt till bra pris. Det finns flera olika modeller inom Skoda, det bästa är att kontakta en Skoda återförsäljare för att kika på sortimentet. Bland aktuella modeller hos olika Skoda återförsäljare finns bland annat Škoda Octavia/Laura och Škoda Fabia. Om du bor på Österlen, i Skåne, så kan du vända dig till Michelsens som är Skoda återförsäljare i Ystad. Här finns två personer som jobbat med detta bilmärke sedan länge tillbaka.

Michelsens Bil i Ystad

Michelsens Bil är inte bara Skoda återförsäljare, de erbjuder även en mängd andra märken så som bland annat Audi och VW. Michelsens Bil är ett familjeföretag som funnits i bilbranschen ända sedan 1933, då de startade i Tomelilla. 1973 öppnade de upp i Ystad. Michelsens är auktoriserade Skoda återförsäljare, så väl som auktoriserade återförsäljare för Volkswagen, Audi och Volkswagen Transportbilar.

10 Oct 2016