Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

När man ska välja skrivare

Det är mycket att tänka på när man ska välja skrivare. Skrivare är ofta förknippat med mycket strul och krångel. Därför kan det vara smart att välja en skrivare som har lyckats bra i tester och som rekommenderas av professionella personer och inte bara säljare. Varje år så släpps det nya modeller av skrivare som gör bättre utskrifter och har nya funktioner.

En funktion som har blivit väldigt populär under senare år är möjligheten att skriva ut via wifi som betyder trådlöst internet. Det kan vara väldigt smidigt i och med att man slipper dra en sladd mellan datorn och skrivaren. Har man flera datorer som behöver skriva ut kan det vara enklare vid installationen med en skrivare som tillåter wifi utskrift.

Dock bör du komma ihåg att det kan gå segt när man skriver ut via wifi om man inte har en snabb uppkoppling, sen handlar det även om vart skrivaren och datorn befinner sig. Är det väldigt långt avstånd kan det ta lite längre tid.

För hastighetens skull kan du också kolla upp hur mycket ram-minne skrivaren du planerar att köpa har. En skrivare med lite ram-minne kan i värsta fall få för mycket att göra så att den måste vänta med nästa utskrift och sedan streama den.

Jämförelsevis skulle det kunna vara om du ska ladda ner 5 låtar och när den första låten är klar så behöver du lyssna på hela innan du kan börja ladda ner nästa låt. Om utskriften finns i skrivarens ram-minne när den förra utskriften är klar så kan den sätta igång direkt med nästa utskrift och på så sätt skriva ut betydligt snabbare.

Med en skrivare som har wifi är det också fullt möjligt att skriva ut från din ipad eller iphone. Alternativt om du har en annan surfplatta eller någon annan smartphone. Det kan vara väldigt tacksamt att kunna skriva ut direkt genom surfplattan när man har tagit en bild och redigerat den i en applikation till exempel.

Läs mer om nyheter och köptips om skrivare på sajten bläckpatron.se

20 Jan 2013