Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

När ska man vaxa brasilianskt?

Att vänner talar om hur bra det är att vaxa sig brasilianskt kan vara en anledning till att man väljer att göra något åt saken. Det är faktiskt tröttsamt att raka sig var och varannan dag utan att uppleva att det ger ett tillfredställande resultat. Då man får höra om hud som förblir len och snygg länge så vill man ju gärna testa metoden, men när ska man egentligen göra en brasiliansk vaxning, och är det en säker metod som alla kan klara av?

De allra flesta klarar av att vaxa sig brasilianskt, men när man ska göra detta och hur ofta är individuellt. Det är dock viktigt att inse att man får de bästa resultaten genom regelbunden vaxning.

Inför semestern

Många väljer att satsa på vaxning inför semestern. Det kanske innebär att man sätter igång med regelbunden brasiliansk vaxning på vårkanten för att ha en fin bikinilinje mot sommaren. Då man ska åka bort under vintern så kanske man plötsligt inser att man är lurvigare än någonsin.

De mörka vintermånaderna i Sverige kan lätt leda till att man slarvar med hårborttagningen, och det känns inte fräscht att plötsligt dra på sig baddräkt och bikini och skåda håren under solens strålar. Innan du ger dig av på solsemester så kan du dra stor nytta av en vaxning på brasilianskt vis, kom bara ihåg att planera den i rätt tid så att resultatet blir så snyggt som du önskar.

Regelbunden vaxning

Det allra bästa är att ta för vana att vaxa sig regelbundet. Den som får en brasiliansk vaxning med jämna mellanrum kommer att komma åt alla hår. Det är ju så att håren växer i olika cykler. Detta betyder att de hår du ser just nu kommer att följas av hår som är på väg upp.

Man kan ju inte vaxa bort hår som ligger under huden så därför behöver man vaxa ett par gånger för att komma åt de olika utväxtcyklerna. När man väl ryckt alla hår från roten så kommer de att växa ut glesare och även ha en mjukare karaktär. Därför är regelbunden vaxning rekommenderad för den som alltid vill vara snygg och fräsch i det intima området.

Många missuppfattar syftet med den brasilianska vaxningen och tror att det enbart handlar om utseende. Så är det inte. Det är faktiskt först och främst den lena och behagliga känslan som gör att många väljer att regelbundet vaxa det intima området, även när det inte är badsäsong.

Den första brasilianska vaxningen

Den första vaxningen på brasilianskt vis är alltid en milstolpe. Man är osäker på hur det kommer att kännas och vad resultatet blir. Så snart som den första behandlingen är över så kan man slappna av och inse att det här är busenkelt och faktiskt riktigt trevligt.

När man besöker en bra salong och får en brasiliansk vaxning så leder det för det mesta till att man kommer tillbaka. Hur ofta är givetvis en privat angelägenhet, men ett gott tips är att komma fram till en regelbundenhet som passar den egna hårväxten så att man kan uppnå ett resultat som håller länge.

15 Apr 2012