Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Ny artikelkatalog

Arbetar du med artikelkataloger i din sökmotoroptimering?

Det finns en helt ny artikelkatalog nu. Det är en svensk artikelkatalog som fokuserar på att publicera svenska artiklar. Katalogen är alldeles nystartad och jag kommer att driva upp den under 2013 är tanken. När man pratar om att driva upp den, menar jag att skapa många artiklar och höja Page Rank på den, så att folk vill skriva artiklar och länka ut till sina respektive egna sajter via min artikelkatalog.

Sedan jag startade med sökmotoroptimering har jag haft en vilja att driva en egen artikelkatalog. En svensk sådan där folk kan skriva om alla möjliga och omöjliga ämnen samt skapa trafik och kraft till sina egna webbplatser. Nu är det gjort! Nu har jag en egen sajt för detta ändamål.

Denna artikelsajt vi befinner oss på nu är ett lyckat exempel på hur man skall driva sin webbplats framåt. Denna artikelkatalog har verkligen lyckats att skapa sig en plats bland alla de svenska kataloger som finns i denna nisch. En eloge för det!

Det viktiga när man driver en artikelkatalog är ju att det skapas artiklar frekvent, att det finns kraft i sajten och att webbmastern godkänner de seriösa artiklar snabbt som skapas på sajten. Gör man detta på ett bra och tillfredsställande sätt, så har man ju en bra chans att skapa sig ett namn med sin sajt och erhålla artiklar i en relativt snabb takt.

Det är just detta jag tänkt att göra med min egen sajt artikel24.se. Tanken är att bli ett komplement till de övriga seriösa artikelkatalogerna som finns i Sverige.

Använder du dig inte av en katalog för att skriva artiklar på idag, så sätt igång direkt. Det är ett bra sätt att hålla fingrarna igång genom att skapa artiklar på löpande band. Du behåller ångan uppe vad gäller ditt skrivande.

Det finns även flera andra fina fördelar med en seriös artikelkatalog, som den du just nu besöker.

- Du skapar artiklar som driver riktad trafik till din egen sajt.

- Du får länkar till din egen sajt, som stärker den.

- Du kan skapa artiklar i närliggande ämnen till din egna nisch du arbetar i.

- Du kan skriva på ett mer avslappnat sätt.

Detta är några av alla de fina fördelar du får när du använder dig av att skriva artiklar i svenska artikelkataloger för din sökmotoroptimering.

2 Jan 2013