Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Ögonfransnäring och ögonfransserum

Att ha långa och starka ögonfransar är något som varit och fortfarande är väldigt viktigt för människor, kanske framförallt kvinnor. Långa och vackra ögonfransar bidrar till ett förbättrat utseende men fransarnas syfte är egentligen till för något annat än karisman. Ögonfransarnas grundläggande funktionen är trots allt att skydda dina ögon från smuts och andra partiklar som kan tänka finnas i luften.

Det har funnits mängder av behandlingar och produkter på marknaden som lovat både det ena och det andra för att göra dina fransar längre och starkare. Dock har läkemedelsverket nyligen gått ut och varnat för en hel del produkter som innehåller skadliga ämnen för dig och dina ögonfransar.

Dessa produkter har helt enkelt blivit förbjudna på grund av dem innehåller något som kallas ”prostaglandinanaloger”. Prostaglandinanaloger som påminner om hormoner, har gett biverkningar som klåda och rodnad men även förändringar av ögonfärgen har rapporterats. Därför har läkemedelsverket förbjudit en hel del produkter på marknaden, vilket har gett upphov till heta diskussioner på sistonde.

Dock innefattar förbudet inte alla produkter på marknaden utan det finns fortfarande en hel del produkter som anses naturliga och utan ämnen som anses skadliga för brukaren.

Produkterna kallas för ögonfransnäring och ögonfransserum. Dessa produkter stimulerar tillväxten på ett naturligt sätt. Detta innebär att fransarna växer och stärks på ett naturligt sätt, d.v.s. utan att produkten innehåller ämnen som kan tänkas skada personen som väljer att använda ögonfransserum.

Hur länge ska man använda ögonfransnäring/ögonfransserum?

Resultaten ses vanligtvis efter ett par veckors användning och dina fransar blir både längre men även starkare. Det finns även andra lösningar som en del använder sig av och det är olika typer av ögonfransförlängningar. Det kan vara t.ex. temporära lösningar som t.ex. lös ögonfransar men även kosmetiska ingrepp som sitter med permanent.

Ögonfransarna är och kommer förbli väldigt viktigt för många människor medan andra inte ens reflekterar över hur fransarna ser ut. Det finns som sagt en hel del lösningar för att göra dina fransar längre och oavsett vilken metod som passar dig så bör ni undersöka produkten/behandlingen noga innan ni bestämmer er. Detta gör ni genom att söka på produkten/behandlingen i fråga och se vad andra människor tycker. Då får ni en bättre uppfattning och kan undvika eventuella missöden.

26 Nov 2012