Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Öka din fettförbränning

Såhär års är det många som letar efter sätt att öka sin fettförbränning och få bort det sista fettet inför stranden. Det är dock vanligt att man inte riktigt vet hur man ska börja sin fettförbränning på ett så hälsosamt och effektivt sätt som möjligt, så här är några bra tips för dig som vill sätta igång och bränna fett inför sommaren.

Fettförbränning är processen då kroppen börjar använda fettdepåerna som energi, vilket generellt sker när man ligger på ett kaloriunderskott. Man behöver inte svälta sig själv för att få igång sin fettförbränning, tvärtom så är det mer effektivt att förbränna fett genom lågintensiv träning och hälsosam kosthållning.

Lågintensiv träning eller träning för fettförbränning är den typ av träning som procentuellt förbränner mer fett i relation till energi. Genom att springa 5 kilometer så kommer du i princip göra av med lika mycket energi som när du går samma sträcka. Fettförbränningen kommer dock vara procentuellt högre från promenaden.

För att ens fettförbränning ska gå så effektivt som möjligt är också väldigt viktigt med en god kosthållning. Framförallt ska man tänka på att inte äta feta mål efter klockan 20:00 och försöka ligga på ett sunt kaloriunderskott vilket motsvarar ungefär 500 kalorier dagligen.

Med ett underskott på 500 kalorier dagligen kan man räkna med en viktnedgång på cirka 0,5 kg per vecka, dvs 2 kg i månaden. Naturligtvis kommer denna viktnedgång inte enbart bestå av fett utan även små mängder vatten och muskler men är trots detta en hälsosam nivå och en effektiv fettförbränning.

Slutligen finns det vissa naturliga ämnen som kan öka din fettförbränning som t.ex. chili, koffein, peppar, hoodia och fler naturliga preparat som kan hittas naturligt i kosten eller återfinnas i vissa bantningspiller. Hur man får i sig ämnena har inte så stor betydelse, men de kan vara ett utmärkt sätt att maximera sin fettförbränning på.

Genom dessa enkla steg kan du snabbt komma igång med din fettförbränning och få bort överflödet innan sommaren är här.

27 Mar 2012