Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Öka tempot

Nu är det dax att öka tempot!

Det pågår ju en tävling här inne på Artikelparadis.se. Du hittar alla detaljer om detta evenemang på första sidan av denna sajten och det är en tävling som pågår under hela mars månad. Jag vill självklart vara med, så jag ställde upp direkt och skapade en länk från en av mina sajter och länkade in till Artikelparadis.se.

Det gav mig 10 artiklar/poäng i tävlingen och i skrivande stund så ligger jag på delad förstaplats. I tävlingen kan man vinna 1000 kr. Det är alltid trevligt med lite extra deg, så jag tänkte vara med och skriva artiklar under hela tävlingsmånaden.

Mycket hinner hända i en sådan här tävling. Den som leder just nu, kan absolut bli omkörd av någon annan skribent under tävlingens gång. Vi får se hur det hela fortlöper. Kul att se hur det går i alla fall. Jag har egentligen inte tid att vara med i denna tävling, då jag har många egna bollar i luften, men ibland vill man ju vara med på tåget, oavsett om det går eller inte. Inte sant?

Det är en smart tävling som Rasmus (ägaren av Artikelparadis.se) har skapat. Han kommer att få många artiklar skrivna under tävlingstiden, samt säkert ett par riktigt bra länkar till sin katalog, som kommer att ge honom mer kraft framöver. När du har en sajt, så vill du ju att den skall bli stor och stark, så att de artiklar som skrivs här inne syns ute på de olika sökmotorerna.

Ju fler bra länkar du har pekandes mot din egna sajt, desto mer kraft får den och då syns den mer på t.ex Google.

Som sagt, nu skall jag se till att skapa såpass många artiklar det bara går, fast jag egentligen inte har tid. Är du med i tävlingen så önskar jag dig all lycka till med ditt skrivande!

11 Mar 2013