Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Olika sätt att marknadsföra sig på

Som företag gäller det att ständigt komma på nya sätt att nå ut till en bredare publik så att man kan expandera. Att marknadsföra sig via tv och radio kanske inte är det man börjar med som egenföretagare utan man söker sig till andra sätt.

Att marknadsföra sig på event och mässor

Det kan vara ett smart drag att exponera sitt företag på mässor och större event som hålls inom den nischen man verkar i. Och för att få besökarna att komma ihåg vilka företag som fanns på mässan används en hel del olika metoder.

En del företag har tävlingar för att dels bli igenkända och dels för att få in namn och email på potentiella kunder. Dock så är det en hel del företag som arbetar på det sättet så därför kan det vara lite svårt att sticka ut ur mängden.

Att marknadsföra sig med reklampennor och reklamgodis

Ett väldigt prisvärt sätt att nå besökarna på mässorna är att använda sig av reklampennor eller reklamgodis för att få potentiella kunder att komma ihåg sitt företag.

Dock är det nästan alltid bäst att arbeta med reklamgodis när det gäller mässor och event eftersom det är betydligt lättare att få folk att ta för sig. Men vill man använda sig av reklampennor så kan det vara en bra idé att använda dem i samband med en tävling där personerna i fråga ska fylla i ett formulär och då kan dem göra det med pennor från ditt företag och på så sett ökar chansen att dem tar med sig dem hem.

Populära godisprodukter brukar vara kolor och karameller. Det är en stor fördel att använda godis som har papper runt sig. Även tablettaskar brukar vara populärt.

För bara några dagar sedan fick jag en tablettask från ett nytt köpcentrum som öppnat här i staden. Ett väldigt effektivt och billigt sätt att marknadsföra sig på.

Det är även bra att använda reklampennor om man riktar sig mot kontor eller om man arbetar med fakturering. Då finns det ett naturligt sätt för kunderna att använda dina pennor.

Fördelen med reklampennor och reklamgodis är att folk gillar att få saker, vilket gör att förutom bra marknadsföring, så ger det även en positiv bild av företaget eftersom man som kund får något utan att behöva betala för sig.

Jag hoppas att det har gett dig några nya vinklar på hur du kan marknadsföra ditt företag utan att använda de vanligaste sätten.

 

6 Jul 2012