Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Olika slags tändare

Vad använder du för tändare? 

Idag finns det en hel uppsjö med olika tändare. Du kan i princip köpa dig vilken sorts tändare du vill över hela världen. Antingen via någon lokal affär eller via internet. Den mest kända tändaren är förmodligen Zippo tändaren.

Försäljningen av Zippo via internet har ju självklart ökat de senaste åren precis som alla andra sorters produkter. När du skall köpa en Zippo tändare är det viktigt att du köper ett original. Håll dig borta från kopior. Kopior är aldrig bra. En riktig Zippo är dock en bra investering och du får även livstids garanti om den är äkta.

Man kan använda den i alla väder. Den tål både blåst och riktigt kallt väder. Använder du original vätskan, så brinner lågan dessutom extra bra även i starka vindar.

Det är många som graverar och utsmyckar sina egna Zippos idag. Du kan i stort sett få alla mönster, gravyr och motiv på den. Skall du ha ett speciellt motiv, så kika på internet för där hittar du alla modeller du kan tänka dig. Idag säljs det över 100 000 Zippo tändare per dag. Det är galet mycket, men det är en bra produkt, som i original utförande nästintill alltid fungerar oavsett väder och vind.

Priserna varierar förstås och du kan i stort sett få betala hur mycket som helst om du skall specialbeställa den i något speciellt utförande. Nu är det ju inte så vi vanliga dödliga köper vår Zippo tändare utan vi brukar ju köpa en snygg och enkel variant, som vi gillar. Den klassiska, helt utan motiv, är fortfarande den variant som säljer bäst.

Ett råd är att kolla runt på webben innan du köper. Se till att det är en seriös firma du handlar av, som saluför original varianten och verkligen ger den service du kan förvänta dig när du ska köpa en ny Zippo.

12 Apr 2013