Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Olika typer av ansiktsbehandlingar

För att hålla huden i ansiktet vacker och för att bibehålla ansiktets härliga lyster utan rynkor, utan torr hud och utan påsar under ögonen så krävs det att du ger ditt ansikte kärlek i form av ansiktsbehandlingar, speciellt i takt med att du blir äldre.

Det finns olika typer av ansiktsmasker och ansiktsbehandlingar och beroende på vilken kroppsdel du har problem med så måste du använda specialprodukter tillverkade just för ändamålet. Om du exempelvis lider av torr hud behöver du en återfuktande ansiktsmask, om du lider av fet hy behöver du en rengörande ansiktsmask och om du har problem med rynkor under ögonen så måste du använda ögonplåster innehållandes kollagen.

När vi beskriver olika ansiktsbehandlingar nedan utgår vi från olika produkter för ansiktet som du kan köpa i webbutiken här!

Återfuktande ansiktsmasker

En ansiktsbehandling kan kosta flera hundra kronor, och även om det absolut kan vara värt att lägga pengar på en sådan behandling någon gång ibland så blir det snabbt dyrt att genomföra återkommande behandlingar. Därför är det glädjande att det numera finns ansiktsmasker för hemmabruk. Om du har problem med torr hud så måste du använda en återfuktande ansiktsmask.

Rengörande ansiktsmasker

Många har problem med irriterande finnar, och finnar är något som lätt frodas och trivs i fet hy med mycket pormaskar. För att slippa fula finnar måste du rengöra ditt ansikte fritt från pormaskar på djupet. Det finns flera effektiva metoder för att bli av med pormaskar, och antingen kan du använda en svart rengörande ansiktsmask för hela ansiktet, eller så kan du göra en behandling för endast näsans porer. Oavsett vilken du väljer så kommer du bli imponerad av det effektiva resultatet, och när du väl har testat behandlingen för ansiktet en gång kommer du med stor sannolikhet vilja göra det igen!

Ögonplåster

Ögonplåster är ansiktsbehandlingen för dig som vill bli av med påsar under ögonen, ringar under ögonen eller irriterande och fula rynkor. Ögonplåster återfuktar huden och ger ansiktet sin lyster tillbaka. Ögonplåster bidrar till kroppens återbyggnad av hudceller genom att förse huden med naturligt kollagen och flera viktiga vitaminer. De stramar även åt och lyfter huden och återger huden sin ursprungliga elasticitet och återställer kroppens ursprungliga och naturliga PH-värde. Med vackra ögon ser du inte bara yngre ut, utan du får också ett betydligt gladare och piggare leende och där med också ett mer attraktivt och friskt utseende.

Behandling för torra läppar

Finns det något värre än spruckna, slitna och torra läppar med skadad hud? Det är inte bara så att det ser fult ut, utan det känns också väldigt irriterande när läpparna pressas mot varandra. Ibland kan det svida, speciellt när det är kallt och torrt utomhus.

Det finns dock lösningar på problemet. Läppsyl och krämer för läpparna i all ära, men det absolut bästa du kan göra för att bibehålla mjuka, fuktiga och vackra läppar är att beställa en läppmask. En läppmask är en behandling för dina läppar som inte bara återfuktar och ger lyster, utan som även förser läpparna med kollagen och vitaminer så att de kan återfå sin naturliga PH-balans.

9 Feb 2014