Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Om Hacket barnkläder

Hacket är ett klädmärke som framförallt är väldigt populärt på Stureplan i Stockholm. Samma klientel som brukar hänga på Stureplan brukar även vistas under de så kallade "Stockholms-veckorna" på Gotland och i Båstad under sommaren. Med detta som bakgrund så har du förhoppningsvis fått en bild av vilken typ av människor som brukar använda Hackets kläder.

Vidare så är det även ett klädmärke som endast är för killar och inspirationen hämtas från det traditionella och klassiska England och även sportvärlden och från rugbyn. Designern bakom Hacket heter Jeremy Hacket och han grundade detta klädmärke 1983. Det är alltså inte ett alltför gammalt varumärke, iallafall inte om man jämför med två stora konkurrenter i Ralph Lauren och Gant.

Det som inte så många kanske känner till är att Hacket även har en kollektion för barn. Precis som vuxenkläderna så är Hacket barnkläder inspirerat av den klassiska engelska stilen. Det finns även vissa sportiga inslag på vissa av plaggen men överlag så är det mycket klassiska och stilfulla plagg i Hackets kollektion för barn.

Om man nu är sugen på att kolla in Hackets barnkläder ytterligare så kan man med fördel göra detta genom att i första steget gå in på Hackets officiella hemsida. Där finns de senaste nyheterna och kollektioner i högupplösta lookbooks och detta är ett bra sätt att få en känsla för Hackets stil och samtidigt hålla koll på de senaste plaggen.

Det kan vara svårt att beställa direkt från Hackets officiella hemsida eftersom det kan tillkomma tullkostnader och dyra fraktkostnader till Sverige som gör att det inte är lönsamt att beställa därifrån. Som tur är så finns det dock ett par olika butiker i Sverige som säljer Hackets barnkläder på nätet och det enklaste är helt klart att beställa direkt från någon av dem.

Och om man inte är så bekväm med att handla på nätet, så kan man naturligtvis köpa dessa barnkläder i utvalda fysiska klädbutiker.

26 Sep 2012