Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Om Nacka Byggnadsvård

Nacka Byggnadsvård är specialister på renoveringar och inredning och erbjuder ett stort antal produkter för den som ska bygga om sitt hus, eller bara piffa upp det med nya eller gamla detaljer.

Man kan också sälja gamla saker som kanske blivit över efter en renovering eller om man bara vill bli av med gamla lampor, dörrar, eller i princip vad som helst som har med ombyggnad och renovering av bostäder att göra.

Var ligger Nacka Byggnadsvårds butiker?

Butiken startade i Sickla för 15 år sedan, men då intresset var stort genomfördes en flytt till Saltsjö-Boo där butiken ligger kvar än idag. Nyligen öppnades också en butik i Solna, och med tanke på intresset för renovering och inredning så är fortsatta expansioner inte uteslutna.

Vad kan man få hjälp med om man ska renovera sitt hem?

Nacka Byggnadsvård kan hjälpa dig med till exempel fönsterrenovering och tillverkning av nya dörrar och fönster. För den som vill utföra en fönsterrenovering så börjar man med att låta Nacka Byggnadsvård inspektera fönstret, ibland i samråd med kunden, för att komma fram till den bästa lösningen för objektet.

Ibland kanske det räcker med en upputsning av fönstret medan det ibland krävs en totalrenovering. Butikens experter hjälper dig att komma fram till en lösning som ger det resultat du vill uppnå med din renovering. Eftersom butikens personal är mycket kunnig inom flera områden så kan man få värdefulla tips angående hela ombyggnadsprojektet och skaffa sig en helhetsbild att jobba med.

Inredningsdetaljer hos Nacka Byggnadsvård

Förutom hjälp med renoveringen så erbjuder butiken en mängd olika föremål som kan piffa upp ditt hem. Allt ifrån penslar och tapeter till belysning och gångjärn finns att hitta, och i butiken kan man göra en hel del fynd bland det som andra kunder har velat bli av med.

Nacka Byggnadsvård har också större delen av sitt produktutbud utlagt på sin hemsida.

26 Mar 2013