Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Optimering av din hemsida

Arbetar du för att synas på webben?

Sökmotoroptimering är ett sätt att arbeta för att du skall få synas i Googles listor. Du optimerar innehållet på din hemsida och skapar länkar till din hemsida för att du skall hamna i topp hos de olika sökmotorerna. Vanligast är det att man arbetar med optimering mot Google. Sökoptimering är ett av de sätt på vilket du kan driva trafik, besökare, till din webbplats och på så sätt skapa kontakter och försäljningar.

Sökoptimering är ofta ett krävande arbete som kräver mycket tålamod och det kan ta en längre tid för dig att verkligen se resultat om du arbetar i en tuffare nisch. Min egen åsikt är att det är ett av de bästa sätten att verkligen synas på webben. Att optimera sin sajt alltså. När du väl hamnar högt upp hos Google kan du driva trafik till din sajt under lång tid. Jag har själv ett par sajter där jag drivit trafik under ca 3 år utan att ha rört själva webbsida. Dessa webbsidor ligger högt placerade på Google i sina respektive nischer och det strömmar in besökare varje dag året om via Google.

Sökoptimering är ett av alla de sätt på hur du kan erhålla besökare till din webbplats. Enligt mig är det den bästa. Det tar som sagt lite tid att få upp sajterna på Google. När du väl har fått upp dem högt, så se till att de stannar där uppe genom att addera mer relevant innehåll och kraftfulla länkar. Du behöver både innehåll och länkar för att verkligen lyckas med din optimering.

Det kan låta enkelt att börja med sökoptimering, men det tar tid och det är ett riktigt hantverk om du skall lyckas. Speciellt i de tuffare nischerna där det är tuff konkurrens.

Arbeta inte för snabbt med länkar utan låt ditt arbete ta lite tid.

26 Dec 2012