Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

OYEZ – när du lider av din tunnhårighet

Börjar du bli tunnhårig? Känner du att det inte riktigt är så som du vill ha det. Du saknar ditt tjocka hår och vill inte kamma över de kala fläckarna? Då ska du satsa på en OYEZ! Vad är då det för något? Jo, det är den nya sortens hårersättning. Du ska inte förknippa den med äldre släktingars toupéer för OYEZ är något helt annat! Det kommer att bli som att du får ditt hår tillbaka. Håravfall är inte längre förknippat med att antingen leva skallig eller genomgå en dyr transplantation. OYEZ är alltså en hårdel som du fäster ovanpå ditt riktiga hår och som du kan behandla precis som ditt vanliga hår innan du tappade det. Det innebär att du kan styla det och klippa det precis som du vill

Besök OYEZ hemsida

Om du kikar på oyez.se kan du läsa om Johan, som har grundat OYEZ. Han har själv varit tunnhårig sedan 18 års ålder och använt sig av OYEZ sedan 12 år tillbaka.

OYEZ

En OYEZ skapas av riktigt människohår och tvättas och färgas för att passa just dig. OYEZ är dessutom:

  • Praktisk
  • Verklighetstrogen
  • Lätt att beställa
  • Prisvärd

Håravfall hos män

Det är cirka70 % av den manliga befolkningen som någon gång under livet upplever någon form av att tappa hår. Det har flera olika orsaker till att man tappar hår eller blir helt skallig som man. Det kan ha och göra med ärftliga faktorer likväl som medicinska men även på mekaniska eller kemiska faktorer.

Håravfall drabbar även kvinnor

Familjelivs forum diskuteras håravfall hos dem som ammar eller har slutat amma. Kvinnligt håravfall är ett diffust håravfall på huvudet som yttrar sig i att håret mitt på hjässan blir tunnare. Det kan finnas flera orsaker till att en kvinna tappar hår, allt från att man är gravid, gjort abort, missfall eller slutat med p-piller. Dessutom givetvis ärftliga faktorer och medicinska faktorer precis som hos män.

12 Mar 2015