Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

På resa i Europa

Man behöver inte resa till andra världsdelar för att uppleva fantastiska platser. Här i Europa finns nämligen väldigt mycket att se.

Att turista i Europa har blivit väldigt populärt bland svenskar och jag tänkte här ta upp några trevliga teman du kan ha på din europaresa.

Storstadssafari

Res runt och upplev verklig storstadspuls i Europas huvudstäder. De har alla en unik karaktär och du kan uppleva både kultur, nöje och spännande mat. Berlin, Wien och Warszawa är några exempel på städer i norra Europa som du inte bör missa. Längre söderut så är Rom en given favorit där historiens vingslag verkligen gör sig påminda.

Naturtema

Det finns vacker natur på många platser i Europa. Underbara alpsluttningar i Österrike med milsvid utsikt, de branta sluttningarna ner mot den underbart vackra Gardasjön i norra Italien eller varför inte de gröna vidderna på Irland? Det finns massor av vackra naturområden och nationalparker där du verkligen kan få se Europa från sin bästa sida.

Kulturresan

Det här kan du med fördel kombinera med storstadssafarit. Huvudstäderna har nämligen ofta det mest förnäma kulturutbudet och vad du än har för önskemål i form av opera, teater eller konserter så kan du vara säker på att du hittar vad du söker. Planera gärna din resa noga i förväg och se till att boka biljetter till de föreställningar du gärna vill se. Spontanbokning på plats är inte heller fel om du är flexibel med vad du vill se.

Matresan

Gillar du mat och matlagning så ska du absolut satsa på att göra en smakresa genom Europa. Här finns en otrolig bredd. Sök dig gärna utanför turiststråken och utforska den lokala matkulturen på mysiga restauranger och matställen. Det franska köket är ju välkänt och bör inte missas på en smakresa. Kombinera gärna med besök på någon vingård. Mat är en stor del av vår kultur och genom en matresa får du med dig massor av inspiration hem till ditt eget kök.

4 Aug 2012