Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Paris och dess hotell

Som modets huvudstad och drömmarnas stad, lockar Paris horder av turister och affärsresenärer varje år. Som en fantastisk och spektakulär vacker stad förkroppsligar Paris allt som är gammalt och magnifikt. Paris är en förtjusande stad. Dess romantiska aura omfamnar dig i samma ögonblick du anländer. Varje boulevard, varje trottoar, huvudgata, varje gathörn i Paris är en njutning för ögat även för kräsna turister.

Oavsett om du besöker Louvren eller beundrar de fantastiska interiörererna i slottet i Versailles, oavsett om du får ditt portträtt målat i Montmartre eller bara stirrar på den egyptiska obelisken på Place de la Concorde, kommer du alltid vara omgiven av Paris rika arv - ett kulturarv som är sammanvävt med staden, dess folk och dess monument.

Paris är dessutom begåvat med många hotell och pensionat som erbjuder utmärkt boende till de resenärer som kommer till denna historiska stad.

Lyxhotell

De många hotell som ligger i hjärtat av staden, i närheten av Arc de Triomphe, Louvren, på Champs Elysees och Rue Saint-Honoré, Eiffeltornet, Place de la Concorde, Elysee Palace, Invalides Museum och andra kända landmärken i Paris är naturligtvis de dyraste hotellen i staden.

Några av de bästa lyxhotellen i Paris är Hotel Plaza Athenee, Hotel Pont Royal, Hotel Le Meurice, Tiara Chateau Hotel Mont Royal, Hotel de Crillion, Radisson Blu Le Dokhan Hotel, The Westin Paris, La Trémoille, Hyatt Regency Madeleine, Hotel du Louvren, Trianon Palace Versailles och Sofitel Paris Arc de Triomphe.

Varje rum och svit är härligt inredda och rikt dekorerade. Arkitekturen av moderna lyxhotell i Paris påminner ofta om en del medeltida palats eller medeltida byggnader.

Medeldyra hotell

Dessa hotell ligger ofta i anslutning till motorvägar, i närheten av Charles de Gaulle flygplatsen eller långt från centrala Paris och sevärdheterna. De är dock oftast bra hotell och erbjuder fina inkvarteringsmöjligheter till sina gäster. De är väl inredda, men inte överflödigt dekorerade. Inredningen är oftast modern och fokuserar mer på nytta än på design. Dessa hotell erbjuder sina gäster en mycket bekväm vistelse och är även utrustade med alla moderna bekvämligheter.

Dessa hotell brukar ofta erbjuda mycket bra frukostar, vilket ingår i rumspriset till skillnad från hotellen i exempelvis London.

Några av de mest berömda medeldyra hotellen är Express by Holiday Inn, Lille Center, Abba Montparnasse Hotel, Baltimore Paris Hotel, Astra Opera Hotel, Best Western Etoile Saint Honoré Hotel, Best Western Premier Elysées Bassano Hotel, Castille Paris Hotel, Metropol Hotel och Modern Lafayette Hotel.

Budget hotell och billiga hotell

Dessa hotell är enkelt inredda och är idealiska för resenärer som reser med en begränsad budget. Rummen i dessa hotell är endast utrustade med grundläggande bekvämligheter. Många av de billiga hotellen i Paris ligger i Montmartre-området, konstnärernas kvarter och berömt för sina olika loppmarknader.

Montmartre ligger nära det världsberömda universitetet i Paris, Sorbonne, som bebos av intellektuella och studenter som föredrar att leva på en stram budget.

18 May 2012