Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Placera ditt sparkapitalt på ett bra sätt

Svenska Investeringsgruppen är ett företag som sysslar med fastighetsinvestering och som kan hjälpa dig att se till att sitt sparkapital kan placeras och ge bra avkasting. Med SIG som de förkortas som så kan du investera i fastigheter. Detta är ett nytt sätt att investera som är mindre riskfyllt än börsen och som även ger en högre avkastning än vad banken gör. Med Svenska Investeringsgruppen får du alternativa placeringar, en mycket god avkastning och tar en lägre risk. Med dem får du möjligheter till ekonomisk tillväxt och frihet. SIG är ett finasföretag som har kommit upp sig rejält på den svenska finansmarknaden. Svenska Investeringsgruppen är ledande i Sverige just när det kommer till alternativa fastighetsplaceringar. Se till att placera minst en fjärdedel av ditt sparkapital i tillgångar som är reala liksom fastigheter är. Detta på grund av:

  • Risken är låg om man jämför med andra sparplaceringar
  • Avkastningen är jämförelsevis hög
  • Du kan placera så lite som 200 000 kronor i fastigheter

Svenska Investeringsgruppen

Du kan få hjälp genom att SIG identifierar de främsta investeringsmöjligheterna över hela världen. De ser till att dessa blir tillgängliga för alla och det gör att du kan göra en trygg investering. Besök investeringsgruppen.com och se hur du kan gå tillväga för att investera i fastigheter. Detta är något som vem som helst kan göra, då insatsen inte behöver vara jättestor. Satsa på något nytt och annorlunda och få rejäl avkastning!

9 Dec 2015