Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Planera ett kul kalas

Att planera ett stort kalas är både roligt och jobbigt. Det jobbiga är såklart att organisera allt och ordna med beställning av tillbehör, tårtor och annat som är ett måste på ett riktigt kul kalas.

Internet har gjort detta mycket enklare än det var för bara några år sedan, och det finns många nischade sajter som ofta erbjuder det mesta man behöver till kalaset, vilken tillställning det än handlar om. Att det jobbiga med all planering och beställning blivit lite enklare gör att ni har mer tid över till det roliga med kalasplaneringen.

Vilken typ av kalas vill ni ha?

När det gäller barnkalas så är det såklart alltid upp till barnet att själv få bestämma vilket som ska vara kalasets tema och vilka som får komma på kalaset. Även om det till en början kan verka svårt och jobbigt att få allt att gå ihop när det gäller till exempel vilket tema man ska ha, så är detta numera bra mycket enklare än man kanske tror från början.

En del väljer att ha ett tema för barnkalaset som är inspirerat av en film eller bok som barnet gillar extra mycket. Andra väljer att ha teman som till exempel en särskild färg. Detta kan vara en kul idé, eftersom det dels är väldigt enkelt att hitta tillbehör till sådana kalas, men det kan också göra att man kan skapa en drömvärld som går helt i en färg.

Att komma in i ett helt grönt eller rosa rum gör att kalaset känns mer speciellt och minnesvärt och ger en stunds verklighetsflykt för alla närvarande.

Beställ originella inbjudningskort på nätet

Inbjudningskorten är det första gästerna ser av kalaset, så dessa kan vara värda att lägga ner lite extra tid på. Beställ färdiga inbjudningskort på nätet eller skapa era egna hemma. På internet finns det massor av originella alternativ som inte behöver kosta särskilt mycket.

16 Aug 2013