Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Polska barnvagnar

Många som är uppvuxna under kalla kriget fnyser lite åt Polen och tänker på Polen som Sovjets lillebror. Detta är fruktansvärt orättvist - idag har Polen hämtat sig igen och i många fall gått om andra EU länder. Från Polen kommer många bra kvalitetsprodukter som ofta säljs till bra priser. En del av det polska ekonomiska undret är Tako barnvagnar som både designas och tillverkas i Polen.

Tako barnvagnar är cirka 20 år gammalt och under dessa år har Tako gått från ett ganska litet företag till att synas på många mässor och utställningar. Tako barnvagnar säljs i många butiker runt omkring i Europa. Designmässigt så sneglar Tako på många andra storsäljare och gör lite liknande men säljer till ett mycket bättre pris.

En annan sak som kännetecknar en barnvagn från Tako är att du alltid får med alla tillbehör - du får liggdel, sittdel, skötväska och om du vill ett babyskydd. Samtidigt kan du välja många olika mönster och färger på en barnvagn från Tako. På så vis kan du få en snygg och praktisk barnvagn utan att betala en hel förmögenhet.

Andra barnartiklar som kommer från Polen är barnstolar och barnsängar. I stort sett all tillverkning av produkter i trämaterial som IKEA säljer kommer just från Polen. Till skillnad från många andra länder så har Polen en stor inhemsk tillverkning.

De svenska barnvagnarna Brio och Emmaljunga tillverkas i Asien och slutmonteras endast i Sverige. Kvaliten på Tako barnvagnar kan jämföras med Brio, Emmaljunga med flera i flera tester i bland annat Råd och Rön. Så man tummar absolut inte längre på kvaliteten bara för att det är en produkt från en gammal öststat. Det polska ekonomiska undret rullar vidare.

Om du blev sugen på att köpa en barnvagn från Tako eller andra bra barnartiklar till bra priser på nätet kan jag rekommendera DinBarnvagn.se som har en butik på nätet och en barnbutik som snart ska öppna i Malmö.

 

27 Nov 2012