Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Populära ordspel till smartphone

Det finns två ordspel till smartphone som varit väldigt populära under den senaste tiden. Spelen vi pratar om är givetvis Wordfeud som funnits lite längre än nykomlingen Ruzzle som även har blivit väldigt populärt under den senaste tiden.

Känner du inte igen ordspelet Ruzzle kan det vara för att spelet tidigare hette Rumble men nu har dem bytt namn till Ruzzle. Ruzzle finns i flera olika länder och du kan spela mot andra online.

Om du har en android telefon så kan du gå in på Google Play och ladda ner båda spelen helt gratis. Om du däremot har en iPhone så måste du gå in på Appstore och ladda ner spelen. Det finns även en betalversion av Ruzzle som gör att du slipper massa reklam och även får spelstatistik. Den verisionen kostar 22 kr och det är helt klart värt att betala dem för att få lite rolig statistik.

Det finns fusk till båda spelen men vi kommer inte gå in något mer på det. Anledningen är för att vi inte tycker om när man fuskar. Meningen att spela är inte så stor om man ändå ska sitta och fuska. Men om du nu absolut vill fuska kan du söka på google efter Ruzzle fusk eller Wordfeud fusk.

För att skapa så långa ord som möjligt i båda spelen så kan du tänka kreativt. Om du hittat ett ord som är lagom långt så kolla om du kan böja det åt något håll. Lägg till ett s eller liknande på slutet så blir ordet genast mycket längre och om du har tur kanske ditt ord hamnar på en bricka som ger dig ordets poäng flera gånger om.

Vi rekommenderar dig att prova både Wordfeud och Ruzzle för det är två spel som är väldigt roliga. Om du en gång provat spela så kommer du vara fast.

3 Sep 2012