Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Populärt med Alla hjärtans dag blommor

Alla hjärtans dag kallas också för Valentindagen eller Sankt Vallentins dag. Den årliga Valentindagen har sitt ursprung i gamla traditioner som uppkom kring helgonet Sankt Vallentin redan på medeltiden i Frankrike och England. Då uppstod också seden att skriva kärleksbrev och dikter till sin käresta. Först på 1800-talet blev det populärt att skicka tryckta och dekorerade kort på Valentindagen.

I Sverige började vi fira Alla hjärtans dag med hjärtformat gelégodis i slutet på 1960-talet. Idag är det mycket populärt att fira Valentindagen. Enligt Svensk Handels undersökning från 2012 är det 56 % som firar Alla hjärtans dag. Det vanligaste sättet att uppmärksamma sin partner är med Alla hjärtans dag blommor. Det säljs över 4 miljoner rosor i Sverige vid denna tidpunkt.

Katolska kyrkan började fira helgonet Valentinus redan i slutet på 400-talet. Det finns också återgett att flera personer med beteckningen Sankt Valentin eller Sankt Valentinus firas efter att ha lidit martyrdöden på 200- eller 300-talet. Det var dock först på Medeltiden som Valentin förknippades med ett romantiskt innehåll. Traditionen lever vidare och idag firas Alla hjärtans dag världen över.

Skicka Alla hjärtans dag blommor

Att beställa Alla hjärtans dag blommor online är den perfekta lösningen när du har bråttom, är stressad eller inte har möjlighet att lämna blommorna personligen. Blomsterbud är en perfekt överraskning och din älskling kommer garanterat bli glad. Har du inte möjlighet att uppvakta till Alla hjärtans dag är det enkelt och smidigt att beställa blomsterbud direkt hemma framför din dator.

Beställningen kan du göra på hemsidan genom att först välja en romantisk bukett, fylla i mottagarens adressuppgifter, betala med kreditkort eller faktura och tryck på OK. Det är enkelt och går snabbt att beställa Alla hjärtans dag blommor på nätet.

Blombudet levereras sedan hem till din älsklings adress på Alla hjärtans dag. Det är en beställning som kommer uppskattas mycket väl och du kommer absolut inte ångra dig. Har man prövat att beställa blomsterbud en gång gör man det gärna igen på grund av den positiva upplevelsen.

När du gör en beställning av Alla hjärtans dag blommor kan du vara kreativ och lägga till en vas, nalle eller varför inte choklad. Välj en romantisk bukett som du tror passar din partner. Är du osäker på ditt val går det att få hjälp av floristen eller av kundservice.

De vill alltid ge dig goda råd och tips på vad du kan välja. Det finns massor av romantiska buketter att välja från. När du gjort din beställning skickas ordern direkt till en florist på den orten som den ska levereras på. Floristen binder blommorna och skickar buketten med blomsterbud till mottagaren. Alla buketter eller arrangemang görs samma dag som de ska levereras och de är alltid med fräscha och friska blommor så buketten håller sig så länge som möjligt.

21 Jan 2013