Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Populärt med miljövänligt kopieringspapper

Kopieringspapper är något som är essentiellt för varje kontor. Även om en stor del av informationen nuförtiden förvaras i elektronisk form behövs fortfarande tryckt information i alla former både i marknadsföringssyfte men även på kontoret.

Eftersom det ofta går åt mycket papper på kontoret väljer de flesta företagare det billigaste möjliga alternativet. Det lönar sig dock att jämföra kvalitet på pappren, eftersom det billigaste pappret sällan håller en särskilt bra kvalitet. Man vill ju inte att det tryckta materialet ska lida bara för att man vill spara några kronor.

Idag väljer allt fler företag att köpa miljövänligt kopieringspapper. Rent kvalitetsmässigt skiljer sig inte miljövänligt papper mycket från vanligt kopieringspapper, förutom att det har framställts på ett miljövänligare sätt utan kemikalier eller andra produkter som är skadliga för miljön och naturen.

Att välja miljövänligt papper är både en god gärning för naturen, men kan även påverka företagets affärsprofil på ett positivt sätt. Eftersom många människor har blivit alltmer miljömedvetna kan företaget få god reklam och vinna nya kunder genom att profilera sig som ett företag som använder sig av miljövänliga produkter. Miljövänligt papper är ofta lite dyrare än vanligt papper, men med tanke på alla fördelarna med miljövänligt papper kan de extra kronorna betraktas som en god investering.

Miljövänligt kopieringspapper kan man lätt hitta och köpa på nätet. Det finns flera nätbaserade webbutiker som har specialiserat sig på sådana produkter, och där kan man även hitta kopieringspapper i olika tjocklekar och kvaliteter.

Det finns tre viktiga saker att tänka på när man köper kopieringspapper som du kan spana in via länken. Vill man spara pengar lönar det sig ofta att köpa större mängder papper åt gången, då kan man få ett billigare pris på pappret. Ibland kan man även lyckas hitta bra erbjudanden eller rabatter, och då lönar det sig förstås att slå till.

1 Jul 2013