Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Presenter - Vad ska man köpa?

Födelsedag, namnsdag, julafton, mors dag, fars dag, dop, bröllop ja listan kan göras lång på tillfällen då man förväntas ha någon form av present med sig. Utöver de nämnda tillfällena tillkommer många till och det kommer en punkt då man blir helt rådvill och inte längre vet vad man ska köpa för något. Man tittar i den ena affären efter den andra, men inget tycks passa personen du ska köpa till. Du är inte ensam! Detta är något som drabbar oss alla lite då och då, och om du behöver en present till ett tillfälle så finns det hjälp att få. 

Tips för alla tillfällen

Sidan jag tänker på heter Presenttipsaren.nu och där har de byggt upp tipsen på ett mycket smart sätt. Du kan direkt på startsidan välja att få tips för särskilda högtider som exempelvis Alla Hjärtans Dag eller Fars dag. Du kan också göra mer avancerade sökningar för att få bra tips på presenter. Välj först om du ska köpa till en kille eller till en tjej. Sen väljer du åldersgrupp på personen, eller vilken relation ni har. Och vips så har du ett flertal bra idéer till presenter till din fru, din mamma eller till barnet som ska döpas. Du kan läsa mer om varje produkt genom att klicka på dem, och hittar du något du gillar så är det bara att klicka sig vidare till affären som säljer den. Leverans sker snabbt och smidigt, och du har skaffat en perfekt present på ett enkelt sätt. 

28 Feb 2019