Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Pressa egna cd skivor

Funderar du på det med med cd pressning eller har du behov av att kopiera cd eller dvd? Det går att göra på ett bra och billigt sätt genom att anlita Skivfabriken. Detta företag har funnits sedan 2001 men hette på den tiden Cd-nordic. De har sedan starten utvecklat och utökat själva verksamheten och då det kom att bra mycket mer än bara cd-skivor valde man att byta namn till dagens Skivfabriken. Vissa delar av Skivfabrikens verksamhet sker i deras lokaler i Falkenberg, så som tillverkning och försäljning medan andra delar sker utomlands. Detta gäller cd pressning, som görs i Europa, hos ett företag som Skivfabriken samarbetar med. Detta beror på att det blir mycket billigare för dig som kund.

Att tillverka skivor med Skivfabriken

Det finns två sätt att tillverka skivor på. De två metoderna är Cd pressning och genom cd kopiering. Dessa två metoder skiljer sig markant från varandra genom att med cd pressning blir det billigare, så länge upplagan är över 1000 skivor. Ska du ha upplaga som är mindre så är det inte denna metod som du ska välja. Med cd pressning så kan det vara så att startkostnaden är lite högre för själva originalet, eller glasmastern som det kallas. Men sedan kommer det att bli billigare för varje skiva som pressas. Om du tänker dig en upplaga mellan 10-1000 stycken, så är det kopiera som metod du ska välja. Då används av CD-r skivor som man bränner in det man vill ska finnas på dem.

10 Oct 2016