Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Profilreklam

Profilreklam är ett ganska brett uttryck. Ordets innebörd kommer från betydelsen av din profil och riktad reklam. Dom företag som idag säljer profilreklam har ett stort utbud av profilprodukter och presentreklam. Flera av leverantörerna tillhandahåller också ett stort sortiment av profilkläder. I Sverige finns idag ganska många olika leverantörer och många av dom har också bra nätbutiker där du enkelt kan se alla produkter men även beställa direkt på internet.

Priset på internet ligger oftast något under priset i butik så det kan vara en bra idé att kolla priser på nätet innan du bestämmer dig för vilken leverantör du vill använda dig av.

Bland dom olika produkterna finns till exempel reklampennor, logobollar, kaffemuggar, jackor, mössor och kepsar. Behöver du beställa en större kvantitet kan det vara en bra idé att kontakta någon av leverantörerna och undersöka möjligheten att beställa direkt från fabriker i fjärran öster.

Det som krävs då är ofta ett mycket större antal men du kan komma ner i pris rejält och på så sätt göra en mycket god ekonomisk affär. Kvalitén från fabrikerna i till exempel Kina och Bangladesh är oftast mycket god och ingen skillnad alls från produkter tillverkade i Skandinavien.

En aspekt man bör tänka över är om produkterna i fjärran öster tillverkas på ett miljövänligt sätt och enligt lokala regler och lagar men detta bör din leverantör hålla koll på till dig. Fråga alltid om detta innan du beställer så du vet att dina varor tillverkas på ett bra och miljöanpassat vis.

Profilreklam är ofta en stor del av företags och föreningars ansikte utåt och ofta det som ger det första intrycket utåt sett. Med tanke på detta bör man tänka efter innan man beställer hem reklamprodukter för tusentals kronor.

Din profil och sättet dina kunder ser på dig är ofta mycket viktigare än du kan tro och man bör alltid se bra ut och hålla en proffsig och snygg stil utåt för att skapa ett förtroende bland dina framtida kunder och kollegor.

10 Apr 2012