Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Prova dejtingsajter med rabatt

Ibland önskar man sig att man kunde prova en dejtingsajt innan man betalar och blir guldmedlem. De flesta dejtingsajter skriver att dom erbjuder gratis dejting men det är oftast bara själva registreringen som är gratis. För att kunna ta del av alla funktioner och framförallt för att kunnat ta kontakt med andra på sajten måste man bli guldmedlem.

Ett kortare månadsabonnemang kan kosta åtskilliga hundralappar och det är en relativt hög kostnad. Blir man medlem på ett kvartal eller halvår brukar månadskostnaden komma ner i fullt rimliga nivåer. Men att betala för en tjänst i ett halvår som man inte vet om den ens håller måttet känns vågat.

Som tur är så är det hård konkurrens bland alla dejtingsajter och detta kan du utnyttja. Det är här våra spartips kommer. Börja med att välja ut ett antal dejtingsajter som du tror på. Börja med dom största dejtingsajterna då dom ofta är mest aktiva i sin marknadsföring.

Hos Dejtguide hittar du flera bra dejtingsajter. Skapa ett konto och lägg upp din profil. Men istället för att betala direkt så väntar du. Inom några dagar börjar de första lockropen komma. Är du lite kall brukar det efterföljas av ett ännu bättre erbjudande.

Men som alltid är erbjudanden villkorade. Här gäller det att läsa på vilka vilkor som gäller för erbjudandet. Gör man inget val kommer medlemskapet gå över i ett ordinarie medlemskap. Vissa erbjudanden är att du får en månad gratis men då måste du betala för en månad. Det är i och för sig inte dåligt det heller då det ger en rabatt på 50%.

När du ändå läser på om villkoren, kolla framförallt när testperioden måste sägas upp. Kolla också vart du ska göra det så du inte behöver börja leta precis innan det verkligen behövs.

Vi testade flera av Sveriges största dejtingsajter. Alla skickade ut erbjudanden om rabatt. Rabatten låg på upp till 70%. Det fanns till och med sajter som erbjöd gratis dejting undr ett par dagar. Mer behövs ju inte för att känna av om en sajt fungerar.

25 Sep 2012