Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

PushUp BH med Lite Extra Push

Alltid när jag ska hitta nya underkläder så brukar jag till slut fastna framför dator, browsande på internet efter de perfekta underkläderna som jag vill ha. Av någon anledning så har det helt och hållet blivit internet som gäller när just de här produkterna ska köpa. Kanske beror det på att underkläder är en sådan produkt där det inte spelar så stor roll varifrån den köps, om det är internet eller om det är en fysisk affär. För trosor och behåar är ju sådana plagg som man ändå inte testar i en affär - i speciellt stor utsträckning. Det finns väl de som testar sina behåar där, men jag har aldrig tyckt om det. Trosor är helt ute ur bilden att prova på i en affär, även med sina egna under. Det där skulle jag aldrig få för mig att göra. Så med de här premisserna så blir just att köpa underkläder ganska så likt oavsett om köpet sker på internet eller i en affär. På nätet kan du få se bilder på hur de ser ut på folk. I en affär kan du i bästa fall få se dem på en skyltdocka i någon osexig färg och något osexigt sammanhang. Bilderna som man får se på nätet däremot är väldigt snygga och det är riktigt sexiga underkläder som visas upp på skärmen, man får verkligen se hur de kommer att se ut på. Jag tror att sexiga underkläder måste säljas i mycket större volymer på nätet än vad de gör i en affär. Det här kan nog till stor del bero på att bilderna som visas på nätet är så galet mycket snyggare och sexigare än vad som kan visas i en affär. Att hänga upp de här bilderna i en affär skulle skapa fruktansvärda stormar, inte minst från vår självutnämnda "kvinnokämpararmé" som garanterat skulle ha skrikit både det ena och andra.

Surfat nätet efter en Balconette BH

Nu idag har jag bestämt mig för att ta en e-shoppingtur och leta efter lite sexiga underkläder. Det jag framförallt är ute efter nu är en så kallad balconette bh, för er som inte vet vad det här är för en BH så kan man väl närmast beskriva den som en pushup bh fast med lite extra push i. Det en balconette bh ska göra är att forma bysten så att en liten hylla bildas, de ska i stort sett bli så uppumpade så att de står rakt ut. Jag diggar verkligen den looken vid rätt sammanhang och till rätt kläder i övrigt. Det är mycket man kan göra med sitt look bara genom att byta mellan olika BHar, push up-varianter har jag haft av olika slag nästan sedan jag först började att bära bhar. Dock har det aldrig blivit någon som skulle kallas för balconette ännu, dags att ändra på det helt enkelt. Jag fick ett litet ryck tidigare idag när jag kollade i ett modemagasin och de listade upp ett par olika modeller och märken, så jag fick ett litet sug efter att till slut testa en. Jag verkar ha tur för att någon rådig människa har samlat ihop ett helt gäng av bhar på http://balconettebh.se/.

27 Feb 2014