Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Rätt utrustning på sjukhus är viktigt

Säng på sjukhus

Det kommer larmrapport efter larmrapport som gäller den svenska sjukvården. Är det inte personalbrist så är det brist på material på grund av nya leverantörer. I ett modernt samhälle så är sjukvården en av de saker man måste kunna lita på till 100% och det är därför extremt viktigt att man väljer att satsa på kvalitet framför kostnader. Med sjukhussängar av hög kvalitet så vet man att patienter får en lugn och trygg miljö under vårdtiden, och att personalen inte behöver jobba i onaturliga ställningar under omvårdnaden. Swemed.se, som säljer material till sjukhus, har även sängar för hemmabruk när vården ska ske i hemmet och det fortfarande finns ett behov av att ligga bekvämt. 

Inte bara sängar

Swemed.se är experter på klinik och sjukhusmöbler och erbjuder alla de olika typer av möbler ett sjukhus kan ha behov av. Du finner här allt från avancerade och kvalitativa sjukhussängar till sadelstolar för rätt ergonomi. De har även ett stort utbud av rullstolar och tillbehör till dessa. Har du ett behov av en ny rullstol, eller är du ansvarig för inköp av möbler till ett sjukhus eller en klinik? Då ska du besöka deras hemsida där du ser hela deras tillgängliga utbud. De riktar sig både mot den offentliga sektorn, privatägda hälsoföretag och privatpersoner och kan möta de allra flesta behov som kan uppstå. Letar du efter en särskild sjukhusmöbel? Kontakta dem, de hjälper gärna till. 

24 Oct 2019