Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Redo för skandinaviska barnkläder?

Jag vet inte vad det är med oss skandinaver, men min känsla är iallafall att vi är riktigt bra på design. Oavsett om det gäller möbler, operahus eller barnkläder så tror jag vi skandinaver ligger långt fram och inspirerar många andra länder. Bakgrunden till att jag tror detta är att jag ofta fått höra att vi skandinaver är "so stylish and trendy" när jag varit ute och rest både i USA, Afrika och i Asien.

När det gäller barnkläder så har du säkerligen märkt att denna nisch fått en ganska stor uppsving de senaste åren. Detta beror naturligtvis på ett ökat utbud av fina, gulliga och även ekologiska barnkläder som ökat efterfrågan på marknaden.

Ett företag som ligger i fronten av denna utveckling är Fixoni. Detta charmiga namn förkunnar ett varumärke som står för kvalitet och gedigen historia. Det har nämligen funnits i över 40 år och har under denna tid vuxit till ett av Europas ledande varumärken inom barnkläder och babykläder.

Fixoni barnkläder finns att köpa både i nätbutiker och i fysiska butiker, och om du är osäker på om det finns någon butik på din ort som erbjuder Fixonis plagg så kan man besöka Fixonis officiella hemsida där de allra flesta av deras återförsäljare finns listade.

Vidare så är Fixoni ägt av det danska företaget H. Utoft A/S. Detta företag äger ett par varumärken till inom segmentet barn- och baby. Enligt hemsidan så verkar det dock som att det är barnkläder från Fixoni som är de mest populära.

Det finns dock tre andra varumärken i H. Utoft A/S varumärkesportfölj och dessa är Under/nightwear, Little Bee och "you-kids" som var och en har sina egna produktegenskaper och målgrupper.

Så i samband med att hösten redan är här och vintern stormar närmare så kan det vara väl värt att kolla in Fixonis utbud, om du nu ändå funderar på att uppdatera barnens klädgarderober. Jag tror att du kommer gilla denna skandinaviska design när den är som bäst!

7 Sep 2012