Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Reducera din acne genom att äta rätt!

Till att börja med vill jag bara skriva att acneproblem drabbar personer olika hårt och att det är genetiskt och inget man kan göra något åt. Men om du har oturen att drabbas av acne så är det inte kört för det. Du är knappast ensam och jag hoppas att denna artikel kan hjälpa dig på traven.

Acne är en sorts inflammation i huden och de flesta med acneproblem försöker sig på någon form av behandling utanpå huden. De flesta av dessa hudvårdsprodukterna som man använder till det är väldigt dyra och kan i många fall förstöra mer än vad de hjälper då de kan rubba hudens normala balans.

Problemet kan ofta sitta djupare rotat än så och även om det är bra att fokusera på den yttre rengöringen så får man inte glömma insidan där allt börjar. Allt i kroppen är sammanlänkat och en ohälsosam livsstil kan visa sig i form av hudproblem (åter igen så drabbas vissa hårdare än andra) och nu pratar jag inte om folk som bara sitter hemma och äter massa onyttigt.

Egentligen så lever majoriteten av västvärldens befolkning med en "ohälsosam" livsstil då våra kroppar inte har hunnit förändra sig till dagens livsförhållanden. Det samlas orenheter överallt och mycket av maten är besprutad med rena gifter. Dessa gifter måste ut på något sätt och en av de naturliga vägarna ut genom kroppen är via huden.

Dessa gifter är inte farliga i mindre mängder men de kan påverka din hud och därför kan det vara bra att ta en fasta på 2-3 dagar för att rensa kroppen på dessa ämnen. Under denna fasta bör man som mest dricka juicer baserade på frukter med låga halter av stärkelse.

Det går egentligen att fördjupa sig hur mycket man vill inom denna livsstilen, men det viktigaste enligt mig är att man hittar en nivå som man själv känner att man trivs med. Vill du ha fler tips om vad du kan göra för att ta bort acne så kan du få det här.

19 Apr 2013