Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Reklamgodis – Det självklara valet när du ska profilera ditt företag!

Utbudet av profilprodukter är idag nästan oändligt, så vilken produkt ska du då använda för att skapa och öka intresset för ert företag? Produkten ni väljer att ge till mottagaren kommer för stunden att representera ditt företag och du vill självklart att det ska ske på bästa möjliga sätt!

Tanken är naturligtvis att mottagaren ska bli glad över att få något och på så sätt minnas ditt företag och få positiva associationer. Välj därför reklamgodis som en av era profilprodukter! Ni kommer att profilera ert företag och samtidigt ge mottagaren en positiv upplevelse. Godis reklam är helt rätt marknadsföring när du vill göra dina kunder och mottagare glada och samtidigt få dem att minnas just ert företag!

Att använda sig av profilprodukter och presentreklam är en väl beprövad metod och jag vill påstå att en giveaway inte kan vara delikatare än godis med tryck som marknadsför just ert företag eller er kampanj!

Här kommer tre konkreta argument varför man ska välja reklamgodis när du ska profilera ditt företag:

1. Smaksinnet - Reklamgodis tryckt med er företagslogo eller budskap har den stora fördelen att det stimulerar ytterligare ett av våra sinnen - nämligen smaksinnet! Smaksinnet kommer att förstärka budskapet du just förmedlat på omslagspappret på den lilla chokladbiten eller tablettasken med reklam.

2. Intresset - reklamkarameller eller kolor med reklam i en skål i din mässmonter eller på receptionsdisken drar bevisligen till sig fler besökare än om du hade fyllt samma skål med reklampennor eller USB-minnen med samma reklambudskap på.

3. Kostnadseffektivt - Godis med reklam är kostnadseffektivt! Hur många personer har jag möjligheten att direkt påverka till minsta möjliga omkostnad? Med bara 1 kg reklamkarameller har du möjligheten att påverka över 400 st unika kontakter!

Här hittar du marknadens bredaste utbud av just reklamgodis men även övriga profilprodukter och presentreklam. Söker du efter en julklapp, påskgåva eller sommarpresent till dina anställda eller bästa kunder så har du hamnat rätt.

 

13 Oct 2012