Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Res till Aruba i vinter

När vintern känns tråkig och det bara blir kallare och kallare kan man längta efter värmen. Varför inte göra slag i saken och boka en härlig resa till något exotiskt resmål?

Det behöver inte bli särskilt dyrt utan det går garanterat att hitta bra restresor till värmen för runt 5000 kr tur och retur. En pärla jag verkligen kan rekommendera är Aruba, nedan berättar jag varför:

Aruba är en ö som du hittar i Atlanten en bit ovanför Venezuela, Aruba tillhör ögruppen A-B-C-öarna där även Bonera och Curacao ingår. Detta är en ytterst solsäker plats där det endast förekommer enstaka stunder av sämre väder, regn förekommer nästan aldrig. Detta beror på att Aruba ligger utanför det så kallade orkanbältet. Medeltemperaturen på denna paradisö ligger allt på mellan 28-30 grader, året om!!!

Detta är en plats för lugn och ro, hit kommer du och faller direkt in i det lugna och sköna tempo som råder över hela ön. Människorna är väldigt vänliga och hjälpsamma och undrar du över något eller behöver hjälp med något så är det bara att fråga i stort sett vem som helst. De officiella språken som talas på Aruba är holländska, spanska och Papiamento. Papiamento är en lokal blandning av en del olika språk och kan låta lite roligt för ett svenskt öra.

Det finns en del saker att sysselsätta sig med på Aruba om man skulle få tråkigt, de flesta aktiviteter kretsar naturligtvis runt vatten, det finns bland annat vattenskidor, hangglide, surfing och båtutflykter. Fisket sägs vara bra på denna vackra ö.

Det är inte helt gratis att åka till och leva på denna västindiska pärla men med lite planering och tålamod kan man komma relativt billigt undan. Den lokala valutan är Arubiansk florin men det går lika bra att betala med amerikanska dollar.

Bäst tid att åka är under det svenska vinterhalvåret då man får ut mest av sin resa. Har du inte fått nog med inspiration kan du spana in dessa fantastiska bilder från Aruba.

En fin guide om detta drömresmål hittar du här: www.aruba.n.nu

6 Jan 2014