Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Res till Koh Phangan i Thailand

Det är kanske inte första gången som du åker till Thailand. Faktum är att många som har upplevt den thailändska generositeten och värmen återkommer. Det finns så mycket att uppleva i detta land och en av de populärare destinationerna är Koh Phangan.

Detta är en ö som har blivit mycket känd för strandfesterna som går under namnet Full Moon Party. Om du är särskilt intresserad av dessa fester så kan du läsa mer om dem hos Thailandguide24.

Nu är det dock viktigt att förstå att Koh Phangan med sina kritvita stränder är en mycket lugn plats där man kan finna stor ro för både kropp och själ. Man behöver inte vara med om fullmånefesten för att uppleva att en semester på denna ö är spännande och innehållsrik.

En resa för alla sinnen

De flesta som åker till Thailand upplever att det blir en resa som talar till alla sinnen. Man får chansen att varva ner och ta del av den thailändska inställningen till livet. Den livsfilosofi som kommer av ett varmare klimat och en livsbejakande kultur smittar av sig på alla som besöker landet.

På Koh Phangan så kan man äta gott, uppleva unik kultur, och njuta av varma solstränder där sanden är ren och mjuk och vattnet är som en dröm. Här behöver man inte säga till barnen att undvika att blöta ned sig, för det är så varmt att de inte behöver några kläder som kan blötas ned!

Boendet kan varieras stort vilket är en fördel både vad gäller budget och behov. Hos Thailandguide24 så finner du information om olika typer av boende och de bästa priserna just nu. Backpackers kanske väljer att vila på stranden under en palm, men man kan faktiskt få tag på enkelt boende som gör att man får råd med en bekväm säng även om man vill spara pengar till annat än boende.

För barnfamiljer så kan det förstås vara skönt att bo på hotell där allt är inkluderat, men det går också att hyra lägenhet eller hus för att känna sig precis som hemma fast borta…

Shopping

När man åker till Thailand så får man inte missa shoppingen. Man kan handla mat, kläder, prylar och souvenirer till mycket fördelaktiga priser. Det finns gott om märkesvaror, unika thailändska produkter samt plagiat som kan vara riktigt prisvärda så länge som man är medveten om vad man köper.

Den som väljer att bo i egen lägenhet eller villa kan också dra stor nytta av de matvarubutiker som säljer inhemska råvaror. Det är också rekommenderat att handla på lokala marknader där man finner fräscha råvaror och unika produkter som man kan ta med sig som presenter hem till Sverige.

Finn de bästa priserna på resor till Thailand

En resa till Thailand kan bli mycket dyr om man inte jämför priser och tar reda på olika alternativ för boende. Thailandguiden24 kan hjälpa dig med att ta fram resor till Koh Phangan som passar din budget perfekt. Du behöver bara ange när du vill åka och hur du kan tänka dig att bo för att sedan få vettiga förslag.

Detta är ett smidigt sätt att snabbt få information samt att få biljetter till priser som gör att man får pengar över till annat än flygstol och boende.

6 Aug 2012