Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Revolutionerande genombrott kan bota håravfall

Håravfall, för många människor, är inte ett tillstånd som man vill skryta om. Många män och kvinnor som lider av håravfall är ofta mycket generade och tappar mycket självförtroende när de tappar hår. Androgen alopeci är en vanlig typ håravfall hos män. Detta hår tillstånd är mer känd som den manliga typen av skallighet.

Det finns ingen särskild ålder där människor upplever håravfall, men med långsiktig behandling kan man hjälpa till att förebygga att tillståndet uppstår. En människa har cirka 100.000 hårstrån på huvudet och cirka 100 av dessa ramlar av varje dag. Den naturliga tillväxten av hår tar omkring 2-6 år, alltså, om du tappar ett hårstrå tar det 2-6 år för den hårsäcken att bilda ett nytt. Så få inte panik om du fäller massa hårstrån i duschen eller när du borstar håret, det är fullständigt normalt.

Vad orsakar håravfall?

Det är allmän fakta att varje hårstrå bildas genom en hårsäck, för män som lider av skallighet är fallet att hårsäckarna krymper och därav inte kan bilda några hårsäckar. Det påverkar också hårbottens förmåga att växa nya hår. Detta leder till ett mönster av håravfall.

Laserkam - en ultimat lösning för håravfall

Förr i tiden har laserterapi endast använts för borttagning av oönskad hårväxt. Men över tiden, upptäcktes det att genom att justera styrkan hos lasern, kan man stimulera och förbättra den naturliga tillväxten av hår också.

Lasern kan stärka den skadade hårsäcken så att den återställer sina funktioner. HairMax laserkam har på senaste tiden blivit marknadsledande och för er som inte känner till denna så är det nästan precis vad det låter som.

Det är i grunden en snygg handhållen kam som stimulerar hårsäckarna och ökar cellulär metabolism och utveckling av kapillärer i hårbotten. Detta ökar i slutändan blodcirkulationen till hårbotten, vilket ger viktiga näringsämnen till hårsäckarna. Som ett resultat, blir hårsäckarna kapabla att växa tjockare och rikare hår.

31 Aug 2012