Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Ricinolja kan göra ditt hår längre

Tycker du att ditt hår inte växer tillräckligt snabbt, inte är lika fylligt som det skulle kunna vara eller saknar den lyster det borde ha så kan en behandling med ricinolja vara perfekt för dig. Ricinolja är en produkt som gör håret längre och vackrare genom att stimulera hårsäckarna till att producera friskare och längre hår. Oljan innehåller alla de näringsämnen som hårbotten behöver för att håret ska bli långt, fylligt och glansigt på det naturliga sättet.

Om du av någon anledning har ett skadat eller torrt hår bidrar näringsämnena även till att göra håret starkare igen. Ricinoljan har en fördel gentemot andra oljor som används för att behandla håret tack vare att den inte lämnar en matt yta efter sig. Efter en behandling med ricinolja behåller istället håret sin naturliga glans.

För att skapa den naturliga feta ricinoljan använder man törelväxten ricin. Denna växt har använts som läkemedel och skönhetsprodukt i tusentals år i delar av Afrika och Asien. Oljan från ricinväxten har till exempel använts för att behandla hudsjukdomar i Egypten och för att skydda huden mot solen i andra delar av Nordafrika. Inga kemikalier eller kemiska tillsatser används för att skapa ricinolja idag heller, utan denna olja är en helt naturlig produkt.

Med hjälp av ricinolja har tusentals människor fått se sitt hår växa och bli längre, glansigare och fylligare på bara några veckor. Ricinoljan innehåller inga skadliga kemikalier som gör håret tunnare och torrare, utan bara naturliga näringsämnen som återfuktar hårbotten och stimulerar hårsäckarna att producera det längsta och friskaste håret som är möjligt.

En korrekt behandling med ricinolja ger synliga resultat efter bara två veckor. Ofta växer håret upp emot 4 centimeter i månaden när man använder ricinolja regulbundet. Mer information om hur en behandling går till, var man kan köpa produkten, och vilka resultat man får av att använda ricinolja går att läsa på Ricinolja.com.

9 Jun 2012