Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Roliga halloweenkläder

En gång om året klär vi ut oss som aldrig förr, nämligen vid halloween. Det finns alla möjliga dräkter, vissa seriösare än andra. Traditionella halloweendräkter brukar vara läskiga och blodiga kombinationer och många får till riktigt bra smink och halloweendräkter. Men ibland vill man sticka ut från mängden och köra med något inte lika läskigt, men ack så "uppmärksamhetsdragande".

Ibland passar inte denna typen av komiska dräkter in, då vissa halloweenfester verkligen ska vara halloweenrelaterade, medan andra, ofta i studentsammanhang, ger möjligheter till friare händer där du kan komma klädd i princip hur du vill, så länge du inte ser normal ut.

Något som däremot kan kännas som en bra lösning om man inte vill varken bryta halloweentemat men heller inte förstöra halloweenkänslan är att mötas halvvägs. Det finns ett flertal lustiga halloweenkläder som är blodiga men fortfarande roliga.

Det kan vara bra att höra sig för före man bestämmer halloweendräkt dels för att vara säker på att man inte missuppfattar det hela och kommer i något olägligt, samt att man kan få idéer på vad andra ska ha på sig och så får man även reda på om något annan tänkt ha samma typ av maskeraddräkt som dig. Ibland kan det vara roligt att komma i samma klädsel, men ibland vill man sticka ut och vara relativt ensam, vilket ibland kan vara svårare än annars.

Ett par tips på roliga halloweenkläder

Här kommer ett par konkreta tips på halloweenkläder som passar bra på de lite mer öppna festerna där temat är fritt.

Klä ut dig till någon artist. Kombinera artisten med lite smink och du kan få en rolig halloweendräkt där du samtidigt klär ut dig till något lite roligare än alla dessa zombies, spöken och monster.

Eller varför inte göra något liknande med någon maskeraddräkt som polis, dykare, snickare, astronaut eller något från något annat yrke. Möjligheterna är oändliga. Ofta finns dessa i komiskt utformande och som sagt, med lite smink passar du lätt in på halloweenfesten fast med en unik halloweenklädsel.

 

24 Jun 2013