Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Roliga presenter som ingen glömmer

När man ska gå på en fest så kan det vara läge att ta med sig en rolig present men det är inte alltid så lätt att komma fram till något bra. Samtidigt som man vill vara lite annorlunda så vill man ju inte slösa pengar på något som snart kommer att ligga i soporna.

Det finns dock roliga presenter som ingen glömmer och då spelar det egentligen ingen roll om det är en sak som bara används en gång eller något som kommer att vara festens mittpunkt gång på gång.

Satsa på något som tilltalar dig och som känns som något som kommer att förgylla festens känsla och stämning.

Skämt och knäppheter

En del tycker att så kallade practical jokes är det bästa som finns. Pruttkuddar, stinkbomber, saker som klämmer fingrar, och annat galet tycks liksom få folk att skratta tills de kiknar. Om du ingår i ett kompisgäng där den här typen av saker är uppskattade så är det klart att något knäppt kan bli riktigt bra att ta med sig till festen.

När man satsar på den här typen av roliga presenter så kommer man ju att skapa ett minne. Det gäller dock att presentera sin gåva på ett smart sätt. Kanske kör man den som ett verkligt skämt där folk inte alls är förberedda på vad som komma skall. Gör man det så ska man dock vara mycket noga med att den som det ska skämtas med klarar av detta så att man inte riskerar att såra en god vän.

Trevligt men riktigt kul

Sedan finns det ju saker som är lite lugnare men ändå riktigt roliga. Självlysande iskuber kan vara roligt och stämningsfullt och givetvis en present som folk får stor användning av. Det här är en liten detalj som inte kostar så mycket men som ändå känns så himla trevlig att ha.

Det finns gott om liknande koncept som passar utmärkt då man kanske inte känner personen som man ska ge presenten till. Det är helt enkelt saker som de allra flesta tycker är kul och som inte kräver att någon måste göra bort sig för att folk ska dra på smilbanden.

Något annorlunda

Något annorlunda kan vara svårt att finna och det gäller att veta var man ska leta efter den här typen av gåva. I butiker på nätet som säljer roliga presenter så finns det coola saker som vinställ som tycks hänga fritt i luften och annat som ger liknande synvillor.

Det här är gåvor som man kan ge till personer som tycker om saker som väcker tanke och förundran. Ska man ge bort pengar så kan man ju köra på en ask som är som ett pussel så att personen får kämpa och gnugga tankeknölarna för att komma åt kontanterna.

13 Apr 2013