Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Rollups sätter dig i blickfånget

Det finns intressanta produkter i reklam och marknadsföringssammanhang som heter rollups. Namnet kommer ifrån själva funktionen som dessa produkter har. Det är en bild som ligger ihoprullad runt en fjäderbelastad rullmekanism och när man drar i bilden så åker den ut.

Väl utdragen så fäster man den i en stödpinne baktill, som håller bilden uppe. När man gjort denna process som maximalt tar ett par sekunder så har du en fin reklamyta att synas på. Rollups fungerar överallt där man på något sätt vill påkalla uppmärksamhet för något.

Så skall du ut och stå på mässa kan du lugnt räkna med att rollups ger dig fina möjligheter att hamna i presumtiva kunders blickfång. Fördelen med dessa är att de är mycket lätta att ta med sig, bilden ligger hela tiden skyddad i kassetten. Dessutom har de oftast en bärväska som hör till, så det är inga problem om man ska ut och resa.

Viktigt att tänka på

Det man behöver tänka på när det gäller denna produkt är vad man har tänkt att använda den till, och framförallt hur ofta man avser att använda den. Du ska veta att det finns många bra rollups och det finns lika många som är dåliga.

Om man bara ska använda den någon gång, så behöver man inte köpa den allra dyraste proffsmodellen med hög prestanda, utan man kan välja den som är lite billigare i pris. Om man däremot vet att man mer frekvent kommer att använda den, så bör man definitivt överväga att titta på en modell som har en sådan prestanda som gör att just den rollupen motsvarar det behov man har på funktion och kvalité.

Idag finns det väldigt många olika modeller av rollups att välja mellan och alla har sina fördelar respektive nackdelar.

Det finns tre saker man bör tänka på och det är att:

  1. Rollupen står stabilt på golvet.
  2. Att den har en bra fjädermekanism av aluminium och ej av plast.
  3. Att bildvåden hänger rakt och snyggt och inte lutar snett bakåt.

Om du har dessa tre kriterium att utgå ifrån så har du alla förutsättningar att hitta en modell som kommer att fungera för dig. För det är ju som så att själva rollupen är en del av det budskap du ska förmedla, utöver det tryckta motivet som rollupen kommer att ha i sig.

Bildvåden till dina rollups

En sak som också är viktig att nämna är att bildvåden bör vara av textil och inte plastfilm. Anledningen är ganska enkel. Textil har en bra egenskap och det är att den alltid håller sig sträckt och buktar inte utåt som plastfilmen gör efter ett tag.

Oftast är alla textiler brandklassade. Att bildvåden är brandklassad är viktigt. Det finns en del mässhallar som kräver att man har produkter som är godkända ur brandsäkerhetssynpunkt. Bildvåden är en viktig sak och den måste helt enkelt vara bra, för det är ju där som ditt budskap ska finnas.

Med denna informativa artikel har du nu fått kunskap om det viktigaste att tänka på vid inköp av rollups. Vår förhoppning är att du tar till dig dessa råd så att du får tag i bra rollups som motsvarar dina förväntningar.

6 Apr 2013