Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Rundresa i Sydamerika

Är du nyfiken på Sydamerika? Då tycker jag att du ska boka en rundresa i denna vackra världsdel! Sydamerika är världsdelen som utgör den södra delen av den amerikanska dubbelkontinenten. Landgränsen räknas vanligen mellan Colombia och Panama, men ibland även vid Panamakanalen. Latinamerikas gräns dras mellan Mexico och USA. Inca Tours har varit experter på Latinamerika och Sydamerika sedan 1984 och att boka en rundresa med dem är ett smart alternativ.

Skräddarsy din rundresa

Inca Tours har flera olika typer av resor, varav en är du helt kan skräddarsy själv. Om du vill se så mycket som möjligt av Sydamerika så är det ett par ställen du definitivt inte vill missa så som:

  • Brasilien och karnevalen i Rio
  • Argentina och Buenos Aires
  • Titicacasjön
  • Amazonas

För ytterligare platser du absolut inte bör missa så läs mer på Expressen. Här får du tips och förslag på länder och platser som är väl värda att besöka. Utöver detta finns det givetvis mycket mer att se.

Res med Inca Tours

Besök inca.se och botanisera i deras resor och förslag. Läs mer om de länder i Sydamerika som intresserar dig och boka en resa som passar dig. Med Inca Tours har du möjlighet att själv bestämma vad du vill se och besöka. Med över 30 års erfarenhet och personer som har personliga erfarenheter av alla länder kan du få expertisråd på hur du ska skräddarsy just din resa så att du får ut så mycket som möjligt av den. Välj enstaka land, eller flera länder. Du kan även välja gruppresor och kombinationsresor om det passar dig bättre. Upptäck Sydamerika och Latinamerika redan idag och du kommer garanterat att få minnen för livet. Det vill säga om du ens vill åka hem efter att ha åkt dit!

13 Mar 2015