Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Så använder du videokonferenssystem på bästa sätt

Allt fler, både företag och privatpersoner, väljer att kommunicera med vänner, kolleger och kunder över hela världen med hjälp av olika videokonferenssystem. Därmed blir också kraven som ställs på de systemen allt högre. Företag och privatpersoner som behöver effektiva system för att kunna kommunicera visuellt med flera samtidigt finner sig inte längre i det krångliga och haltande som länge präglade de flesta videokonferenssystem på marknaden.

Det duger helt enkelt inte längre att titta på en dåligt upplöst bild i mindre format än de flesta mobilskärmar som dessutom hackar hela tiden. Att varken se eller höra den person man samtalar med funkar inte längre.

Lyckligtvis har tekniken för videokonferenssystem blivit allt bättre på senare år. Även utbudet har blivit större och fler utvecklare har gett sig in i leken. Men trots de allt bättre tekniska lösningarna krävs ett visst mått av planering för att videokonferenssystem ska komma till sin fulla rätt. Här är några tips för att du ska lyckas lite bättre:

  1. Testa ditt videokonferenssystem innan viktiga möten. Det är alltid en god idé att testa systemet innan till exempel ett viktigt affärsmöte så du vet att ljudet funkar, att bilden är okej och att deltagarna på andra sidan kan se allt du vill att de ska se.
  2. Möte är inte ett tal. Tänk på att en videokonferens är ett möte mellan olika personer. Det blir sällan bra om du står och domderar som om du talade till publiken från en scen eller var i färd med att spela in en stel instruktionsvideo.
  3. Planering. God planering är A och O precis som vid viktiga ”fysiska” möten. Att vara slarvig med material som presenteras och inte ha tänkt igenom vad du ska säga ordentligt ger ett hafsigt och oprofessionellt intryck. Man får inga gratispoäng bara för att man använder ny teknik.

Skaffa ditt videokonferenssystem hos www.officemanagement.se, där finns det också möjligheter att hyra utrustning.

29 Aug 2013