Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Så får du hem julklapparna innan julafton

Du kanske precis som många andra har intalat dig själv att "I år ska jag minsann verkligen beställa alla julklappar i tid och på nätet så jag slipper trängas bland folk och stressa". Så hur gick det för dig? Troligen är du ute i sista sekunden precis som tidigare år.

Förvånas du över att det inte gick vägen i år heller och var det gick snett? Svaret är relativt enkelt och i de flesta fall är det så att man helt enkelt är en tidsoptimist inför julen men man inser inte vilket hästjobb det faktiskt är att förbereda allt från julpynt och mat till julbord med jobbet osv. Det är lätt att vara efterklok men va bara lugn. Ännu finns det hopp.

Det finns såklart fortfarande en chans att få hem julklapparna i tid även om du är väldigt sent ute. De butiker som garanterar sista beställning innan julafton finns exempelvis samlade på Klappjakten (en sajt som ger julklappstips, listar onlinebutiker och nu även ger dig information om vilka butiker som fortfarande kan leverera innan julafton). Praktiskt eller hur?

Varför då handla på nätet istället för i butik? Oftast är det betydligt mycket billigare att handla online. Dels för att e-butiker inte behöver ha dyra butikskostnader med ett centralt läge och när du dessutom kan använda dig av en rabattkod så sparar du ytterligare lite.

Så för att summera det hela:

  1. Håll löftet till dig själv och beställ julklapparna i tid nästa år (förslagsvis redan innan alla krav inför jul har börjat dyka upp).
  2. Hoppet om att få julklapparna som du beställer på nätet är ännu inte ute. Det finns fortfarande några butiker som kan leverera i tid.
  3. Bocka av de sista julklapparna från inköpslistan och njut ordentligt av julledigheten.
  4. De flesta butiker har garanterad leverans innan jul om du beställer runt 18-22:e december.

4 Jan 2014