Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Så handlar du solglasögon online

Det är aldrig fel med ett par snygga solbrillor som man kan använda sig av som en accessoar eller som en nödvändig pryl då solen aldrig tycks gå i moln. Faktum är att det inte måste vara knallblå himmel för att man ska kunna dra nytta av solglasögonen. Det räcker med starkt ljus för att ögonen ska ansträngas och därför så bör man vänja sig vid att ha ett par brillor redo att använda då man kommer att vistas utomhus en längre stund.

För att finna rätt bågar och glas så bör man handla sina solglasögon online där utbudet är varierat. Den som tycker att det är kul att använda sig av snygga bågar till kvällen bör satsa på rätt stil och design utan att tumma på kvalitet vad gäller skydd mot solens strålar.

Om man inte vet vilken stil man är intresserad av så är det alltid smart att besöka en välsorterad butik online. Webbutiker som säljer solglasögon online gör det enkelt att se närmre på olika märken och modeller. Man får en lista med olika designernamn och sedan så är det bara att ta en titt på bilder för att se hur de olika varianterna ser ut.

Det brukar också vara så att man får tips på modeller som kanske säljs till fördelaktiga priser eller som har korats som de populäraste. Man får helt enkelt en hel del tips bara av att se på sortiment och de förslag som butiken ger.

Det enklaste är att handla sina solglasögon från en svensk webbutik. Det är nämligen viktigt att få svenska villkor vad gäller köp online. Dessutom så ska man inte underskatta vikten av att förstå produktbeskrivningar när man ändå köper ett par solglasögon av ett tyngre klingande namn som exempelvis Carrera, Gucci eller Oakley.

Om man besöker en internationell butik där allting beskrivs på engelska så kanske man missar att det står finstilt att bilden bara är till för dekoration vilket innebär att de glasögon man köper ser lite annorlunda ut. Det här vill man inte upptäcka då paketet med de nya brillorna redan har kommit fram!

När man handlar produkter online så ser kundtjänsten lite annorlunda ut. En del butiker jobbar med chatt som gör det möjligt att snabbt ställa frågor om specifika produkter medan andra erbjuder mejl och telefon som ett sätt att kommunicera. Om man har frågor omkring sitt köp så ska man aldrig dra sig för att kontakta butikens support. Det här brukar gå snabbt och det finns verkligen inga dumma frågor.

Rent praktiskt så brukar det vara så att man får skapa ett kundkonto hos butiken som säljer solglasögonen. När man väl har funnit rätt par så klickar man för dessa vilket leder till att de hamnar, rent virtuellt, i ens kundkorg. När man sedan är redo att betala så klickar man vidare till kassan där man kommer att kunna betala med kreditkort, banköverföring eller kanske med en e-plånbok.

När betalningen är klar och man har avslutat sitt köp så är det bara att vänta på leveransen. Många gånger så dröjer det inte mer än några få dagar innan man har sina nya brillor och har man handlat smart så har man sparat en hel del pengar på att handla dem online och inte i en vanlig butik.

3 Jun 2013