Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Så hittar du en bra doppresent

Att köpa presenter till barn och bebisar kan ibland visa sig vara en ganska svår uppgift. Det är ännu mer besvärligt att välja presenter till en baby som skall döpas och dubbelt så svårt om du inte är barnets förälder. Dopet är en speciell tidpunkt i livet för barnet, föräldrarna och familjen. Man förstår att de flesta vill att deras gåva skall vara unik och personlig.

Internet är ett bra ställe att söka efter doppresenter. Det är bekvämt och tillåter en mycket mer noggrann sökning av vilka alternativ som finns. Det går att hitta riktigt bra idéer som kan göra det en hel del enklare och mycket mindre stressande att shoppa doppresent.

De flesta människor föredrar att ge en gåva som har någon form av betydelse för barnet eller dopet. Att göra presenten personlig kan vara ett roligt och speciellt sätt att fira minnet av dopet och samtidigt göra gåvan mer unik. Att ha barnets namn som monogram eller ingraverat på presenten kommer alltid att ge en personlig touch.

En bra idé när du skall ge bort en doppresent är att ge något som faktiskt kan användas på samma dag som dopet. Till exempel en dopklänning, vilket finns i en mängd olika stilar, mönster, färger och tyger, är en speciell och tankeväckande gåva förutsatt att föräldrarna inte redan har fått en eller köpt en själva! En annan idé är att ge en luva för barnet att bära antingen före eller efter dopet. Att den matchar klänningen är en självklarhet.

Ibland är en doppresent som kan uppskattas långt efter dopet det perfekta alternativet. Till exempel kan en bibel som anpassats speciellt för barnet vara en tidlös gåva, men det kan också vara en ganska populär present så du kanske upptäcker att din personliga bibel är inte den enda som barnet får.

Du kan välja att ge smycken som doppresent. Även dessa kan anpassas speciellt för barnet och om det är en ring eller armband kan det användas långt efter dopet.

En annan bra idé är en bildram för dopcertifikatet, eller ett fotografi av barnet före, under eller efter dopet. Ramen bör vara extra fin och det finns en oändlig mängd stilar och mönster för dig att välja mellan. Vissa kan även graveras, så de kan göras extra personliga.

Naturligtvis kan du välja något enklare som en uppstoppad leksak eller nalle. Även dessa kan vara personliga. Allt som krävs är lite fantasi och ett varmt hjärta!

21 May 2012