Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Så slipper du skotta i vinter

Alla husägare kanske inte jublar lika mycket som barnen när det kommer snö varje vinter. För visst är det väl härligt med snö, kunna åka skidor, leka i snön och allt vad det innebär. Men för alla som har en stor gård eller uppfart så innebär snö mest skottning.

Men det finns faktiskt en bra medicin mot skottning av snö, och det stavas snöslunga. Snöslungor är utmärkta redskap för att spara på både kroppen, samt spara en massa tid. Med en modern snöslunga får du snabbt undan snön och ofta behöver man bara gå bakom och följa med.

Jämför vilken snöslunga som passar

Det första steget man bör ta när det gäller införskaffande av en snöslunga, är att jämföra de modeller som finns på marknaden. Detta kan man enkelt göra på nätet idag. Snöslunga.net har bland annat en jämförelse över många av de populäraste snöslungorna på nätet.

Här ska man först skilja på 1-stegs och 2-stegs snöslungor. Den första handlar ofta om enklare lite mindre modeller, som är utmärkta för den mindre uppfarten. Vill man även så går det ofta att få elektriska varianter av denna typ.

Den andra varianten, 2-stegs slungan är ofta betydligt större och ger möjlighet att slunga snön i 2-steg, vilket är betydligt effektivare. Snön mals först sönder för att sedan matas ut genom utkastaren.

När du hittat en passande modell

När du sedan hittat en passande modell så är det bara att brottas med de stora snömassorna när det dyker upp. Man ska givetvis komma ihåg att det är stora maskiner det handlar om så säkerheten ska alltid komma först. Är du osäker på hur du ska använda din snöslunga så ska du alltid höra med din återförsäljare om råd och tips innan du kör igång.

Slutligen så ska du komma ihåg att det är lönt att underhålla sin snöslunga. Snöslungor som underhålls håller ofta betydligt fler vintrar än den som inte gör det. Därför bör du alltid tvätta och fixa till din snöslunga när vintersäsongen är över, så att det bara är att ta fram den sen nästa vinter, när ny snö ska slungas.

5 Aug 2012