Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Saker att göra med din partner

Börjar livet falla i rutin och veckorna bara flyter förbi i ert förhållande? Då kanske det är dags för en förändring i era liv. Många förhållanden faller isär på grund av att man aldrig får någon spänning i tillvaron eller hittar på något att göra tillsammans. Så varför inte ta del av dessa tips om vad ni kan hitta på tillsammans?

Ta fram en liten kruka eller låda samt papper och 2 pennor. Skriv ned 5 alternativ vad som ni skulle vilja göra på en dejt och riv ut dem till små lappar. Vik ihop och lägg i krukan. Nästa gång ni känner att ni vill hitta på något så är det bara att plocka ut en lapp och fullfölja kontraktet. Dejtingkrukan är bra på det sättet att man verkligen kommer ut och gör det någon av er vill, på bådas villkor. Nästa gång kanske det blir den andra personens önskan som går i uppfyllelse.

Att hitta på saker att göra behöver inte vara så svårt. Men för att underlätta något så kan du läsa lite tips som jag skrivit ner.

  • Ta en promenad ut i naturen och njut av stillheten. Varför inte en romantisk picknick att avnjuta vid lämplig plats?
  • Åk till närmaste djurpark och titta på djuren. Detta är något som de flesta inte har gjort på väldigt länge. Kombinera detta med att stanna till på en mysig restaurang på hemvägen.
  • Testa på något annorlunda med din partner. Höghöjdsbanor finns på de flesta håll i Sverige och erbjuder er en spännande dag med varandra.
  • Överraska din partner med något mysigt hemma. Exempel kan vara ett varmt bad med ljus och badbomb. Eller varför inte ett sovrum fyllt med tända ljus och rosenblad?
  • Överraska din partner med en weekend någonstans. Ett spa ute på landet eller shopping i Stockholm är något som de flesta uppskattar. Med hjälp av din kännedom för din partner så borde du utan några större svårigheter kunna lista ut en bra överraskning åt denne.

 

7 Mar 2013