Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Saker att tänka på om du ska ta lån

låna pengar

Det här med att ta ett lån, det är något som kan påverka din privatekonomi och det i flera år. Det handlar lite om vad för lån det är du tar. Det finns en del saker att ta i beaktning när det kommer till lån och andra krediter. Det första du ska tänka över är att "behöver jag verkligen ett lån". Det är ju beroende på vad det är du ska använda dem till. Det är inte bra att ta ett lån om det är för så att säga onödiga saker, som ett konsumtionslån. Det är inte fel att ställa dig dessa frågor:

• Har jag verkligen ett behov?
• Är det värt den extra kostnaden?
• Måste jag ha detta just nu?
• Kan jag istället spara ihop till saken jag vill köpa tills jag har råd att betala?

Jämför när du ska låna pengar

När det gäller lån och andra krediter så är det viktigt att du ser till att jämföra. Det eftersom att räntan kan variera en hel del mellan de olika kreditgivarna. Det är inte fel att jämföra via en jämförelsesajt eller att gå via en låneförmedlare. Det så att du slipper en massa onödiga kreditupplysningar i form av UC. Det påverkar nämligen din kreditvärdighet.

Vad för typ av lån ska du ta?

Idag finns det en mängd olika lånetyper. Den stora skillnaden mellan dem är om det krävs säkerhet eller inte. Bolån är ett lån med säkerhet medan snabblån, sms-lån, blancolån med mera inte är det. 

 

 

22 Nov 2019