Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Säkerhetsventil - skydd för hela produktionen

Alla industrier som har med vätskor, degar, flöden och vatten behöver olika rör och armaturer. Eftersom de flesta produktioner som har med vätskeliknande material att göra, behöver leda det från det ena stället till det andra, där de genomgår olika behandlingar och tillförs olika substanser, eller tvärtom, renas från vissa substanser. Oavsett vad som sker och hur det hela går till, behöver man armaturer och de i sin tur behöver olika slags ventiler för att man ska kunna kontrollera flödet. Här kommer Auma in. Auma tillverkar armaturer och säkerhetsventiler inom kraft- och energiindustrin. De har mer än 50 års erfarenhet, både som leverantör och tillverkare av kvalificerade och godkända produkter.

Säkerhetsventiler för övertryck

För att rädda hela produktionen, och för arbetarnas säkerhet bör man ha säkra, stabila och kvalificerade säkerhetsventiler övertrycksavsäkring. De är fjäderbelastade, med eller utan bälg. De är egenmediestyrda och är tillsatsbelastade säkerhetsventiler med elektropneumatiska eller pneumatiska styrskåp. Det finns även hela styrutrustningar, såsom tillsatsbelastning av säkerhetsventiler. De möjliggör ett drifttryck som ligger närmare öppningstrycket än vid användandet av fjäderbelastade ventiler. 

22 Sep 2017