Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Satsa på en pool från Poolkungen

En pool är inte fel att ha hemma. Du kan bygga en pool på egen hand eller anlita hantverkare för att göra hela jobbet. När du ska köpa pool så finns det hos Poolkungen. Du kan då välja mellan kompletta poolpaket eller designa den själv med olika tillval. En pool kan vara i stort sett i vilken form du vill. Det är vanligt att ha en rektangulär form på den, men det går även att ha en rund pool så väl som åttaformad. Det är bara att välja den form du tycker bäst om samt att den får plats där du ska ha den. 

Planera hur poolen ska se ut

Börja med att bestämma vad för form som din pool ska ha. Sedan kan du även fundera en del på storleken på poolen. Du kanske vill ha en liten pool eller föredrar du en riktigt stor pool? En pool kan antingen grävas ner helt, halvt eller stå uppepå en yta. Det är bra att veta att det är inte bara poolen i sig som tar plats, utan det tar även en del plats med det som ligger runt poolen. Du kan ha trall eller stenläggning eller annat. Så placeringen av poolen är även det viktigt att fundera på. Om du har en riktigt stor trädgård så går det ju bra att sätta poolen nästan var som, medan om du har en mindre yta att jobba med får tänka till hur du ska ha det. 

3 May 2020