Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Scarlett Johansson – Inte bara skådespelerska

För många är Scarlett Johansson känd som en mycket duktig skådespelerska vilket hon även fått flera utmärkelser för.

Hon har bland annat synts i filmer som Ghost World (2001), The Horse Whisperer (1998) och Manny & Lo (1996). Hon har även synts på teaterscener och i musikaler. Men hennes framgångar sträcker sig även utanför att agera på scen.

Musikframgångar

År 2005 var uttagningarna för att medverka i Andrew Lord Webber´s musikal West End. En tanke fanns att Scarlett skulle få rollen som Maria men i sista stund blev det istället klart med ett helt nytt stjärnskott. Det blev nämligen vinnaren av BBC´s Talangjakt ”How Do You Solve a Problem Like Maria”. Men Scarlett fick ändå vara med och dela på framgångarna av musikalen eftersom hon var med och sjöng in en av låtarna på Unexpected Dreams – Songs From The Stars.

Detta var ett ideellt samarbete mellan flera kända artister och det blev den första skiva som gavs ut med Scarlett Johansson på – men inte den sista.

Nästa steg var att hon 2007 medverkade i en musikvideo till Justin Timerberlake i låten What Goes Around… Comes Around. Samma år tog hon steget ut och började producera sitt första album. Skivan innehöll en egenskriven låt och 10 covers på Tom Waits. Orsaken att det just blev Tom Wait är att Scarlett lyssnade mycket på hans låtar när hon var 11-12 år.

Även om kritikerna var delade i två läger fick skivan ett bra mottagande av fansen. Detta visade sig inte minst på att den kom upp på första plats på Billboard Heat Seakers under en period.

Efter albumet fortsatte hennes sångkarriär med bland annat ett samarbete med Pete Yorn. År 2010 släppte gruppen Steel Train ett album (Terrible Thrills vol 1) där de ville att deras kvinnliga favoritartister skulle medverka på genom att göra covers på bandets tidigare låtar. Scarlett fick äran att spela in titellåten Bullet. År 2011 spelade Scarlett in filmmusik till filmen Wretches & Jabberers.

Scarlett har till och med fått en nominering i kategorin ”Best Original Song” på Oscarsgalan. Detta fick hon med låten ”Before My Time”

7 Aug 2013